HerNews.gr
Beauty

Σπρέι μαυρίσματος: Γίνεται το next big thing στον κόσμο της ομορφιάς

Σπρέι μαυρίσματος

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια αναβίωση του ενδιαφέροντος για το Σπρέι μαυρίσματος, αν και με μια πιο υγιεινή και ασφαλή προσέγγιση. Τα σπρέι μαυρίσματος, οι κρέμες μαυρίσματος και άλλα ανάλογα προϊόντα που προσφέρουν ένα φυσικό “tan” χωρίς την ανάγκη έκθεσης στον ήλιο ή σε επικίνδυνες ακτινοβολίες UVA και UVB, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή.

Σπρέι μαυρίσματοςΑυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να δίνουν στην επιδερμίδα μια ελαφριά, φυσική απόχρωση, κάνοντάς την να φαίνεται υγιής και λαμπερή χωρίς την ανάγκη για έκθεση σε επικίνδυνες ακτίνες ήλιου ή ταννινγκ. Πρόκειται για μια προσέγγιση που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για την προστασία της επιδερμίδας και την προαγωγή της υγείας της επιδερμίδας στην βιομηχανία της ομορφιάς.

Σπρέι μαυρίσματος: Γίνεται το next big thing στον κόσμο της ομορφιάς

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και με αυτά τα προϊόντα, είναι σημαντικό να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν χρησιμοποιούμε προϊόντα μαυρίσματος, πρέπει να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε αντηλιακό προστασίας ευρέως φάσματος SPF 30 ή παραπάνω, ειδικά αν πρόκειται να βρεθούμε έξω στον ήλιο για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα.

Σπρέι μαυρίσματος

Chocolate Milk Nails: Το μανικιούρ που δημιουργεί εφέ μαυρίσματος

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βunny lines: Πώς θα απαλλαγείτε από τις μικρές ρυτίδες;

HerNewskl

Τα πιο stylish χτενίσματα για ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

HerNews ka

Όλα τα μυστικά για φυσική σύσφιξη του δέρματος

Her News