HerNews.gr
Ζώδια

Τα πιο ρομαντικά ζώδια για να βγεις ραντεβού

Τα ραντεβού είτε είστε σε μια σχέση, είτε στην αρχή μιας γνωριμίας, παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Για αυτό μοιραζόμαστε μαζί σας τα πιο ρομαντικά ζώδια, για να ξέρετε τι πρέπει να περιμένετε.

Ανεξάρτητα λοιπόν από το πόσα κοινά στοιχεία έχετε εσείς και ο αγαπημένος σας – ένα χόμπι, μια αγάπη για τα σκυλιά – η τοποθεσία και η δραστηριότητα του ραντεβού μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει μια σχέση.

Ευτυχώς, μπορείτε να κοιτάξετε στους πλανήτες για κάποια καθοδήγηση. Το ζώδιο του άντρα που σας ενδιαφέρει, μπορεί να σας δώσει μια πρώτη εικόνα, για το αν πρέπει να περιμένετε κάτι ρομαντικό ή όχι.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Από όλα τα ρομαντικά ζώδια, οι Ταύροι συνήθως προτιμούν να μείνουν μέσα για μια νύχτα με Netflix. Τους αρέσει να χαλαρώνουν, παρά να τσεκάρουν αυτό το νέο μπαρ στο κέντρο της πόλης. Είναι επίσης μεγάλοι καλοφαγάδες. Οπότε ένα ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει το μαγείρεμα μιας σπέσιαλ συνταγής, αλλιώς δεν θα τσιγκουνευτεί να παραγγείλει. Για βραδιές ραντεβού στην πόλη, ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης,  θα σε πάει να δείτε μια κλασική ρομαντική ταινία, όπως η Casablanca.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι δυναμικοί, αισιόδοξοι και χαρισματικοί. Ανήκουν όμως και στα πιο ρομαντικά ζώδια. Ως εκ τούτου, μια ιδέα για  ραντεβού που έχει εγκριθεί από τον Λέοντα μπορεί να περιλαμβάνει ένα κομψό εστιατόριο, που έχει μια αισθητικά ευχάριστη ατμόσφαιρα και εντυπωσιακό μενού. Δεδομένου ότι είναι γεμάτοι ζωντάνια, οι Λέοντες μπορεί να προτείνουν επίσης ένα βραδινό χορό στο πιο δημοφιλές κλαμπ της πόλης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οποιεσδήποτε ιδέες για ραντεβού βλέπετε σε ταινίες είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τους Ζυγούς να παρασυρθούν. Το ζώδιο του αέρα κυβερνάται από την Αφροδίτη, επομένως είναι της «παλιάς σχολής» για τον ρομαντισμό. Για να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού, παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα στην παραλία ή σε μια γραφική θέα μαζί ή κάντε ένα πικνίκ στο πάρκο με κρασί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιo: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Η λίστα με τα πιο ανεύθυνα ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Φεβρουαρίου

Her News