HerNews.gr
Rainbow

Alessandra Ambrosio: To εντυπωσιακό μανικιούρ με χρώματα της σημαίας του Pride

Alessandra Ambrosio

Το mismatched nail look της Alessandra Ambrosio είναι πραγματικά χαριτωμένο και αφιερωμένο στο Pride. Ο συνδυασμός των χρωμάτων της σημαίας του Pride με χαρούμενα σχέδια προσφέρει ένα ζωντανό και εκφραστικό αποτέλεσμα.

Alessandra Ambrosio

Ο celebrity nail artist Queenie Nguyen δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σχέδιο μανικιούρ, όπου κάθε νύχι διαθέτει ένα μοναδικό σχέδιο. Ο αντίχειρας διακοσμείται με τη σημαία του Pride, το δείκτη φέρει σχήματα συννεφιών, το μέσο διακοσμείται με ένα χαρούμενο πρόσωπο, το παράμεσο έχει μια γαλλική μανικιούρ με κεράσια και το μικρό φέρει το εμβληματικό σύμβολο του yin yang.

Αυτό το μανικιούρ είναι παιχνιδιάρικο, εκφραστικό και αποτελεί έναν τρόπο να δείξετε τη στήριξή σας στην LGBTQ+ κοινότητα και το Pride. Είναι ένας τρόπος να εκφράσετε τη χαρά, την αγάπη και την ανοχή μέσα από το μανικιούρ σας.

Alessandra Ambrosio: To εντυπωσιακό μανικιούρ με χρώματα της σημαίας του Pride

Αν είστε λάτρης των έντονων χρωμάτων και του παιχνιδιάρικου στιλ, το mismatched nail look της Alessandra Ambrosio είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ζωντάνια και προσωπικότητα στο μανικιούρ.

Alessandra Ambrosio

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Οι πιο χρωματιστές και έντονες προτάσεις που θα κυριαρχήσουν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»

HerNews ka

Καβάλα: Ανήκουστη ομοφοβική επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο για τον ομοφυλόφιλο γιο του

HerNews ka

ΛΟΑΤΚΙ: Ο άνεμος της αλλαγής φυσά πλέον για τα καλά..

Her News