HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στεφανία Γονίδη: Βάπτισε τον γιό της και του έδωσε το όνομα του πατέρα της

Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία, βάπτισε την Κυριακή 11/6 το δεύτερο παιδάκι της και του έδωσε το όνομα του πατέρα της. 

Μιλώντας μάλιστα στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί, η Στεφανία Γονίδη αποκάλυψε ότι έχει κάνει και τατουάζ το όνομα του Σταμάτη Γονίδη.

«Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι δάκρυα υγρής μορφής. Αυτή τη φορά όμως, δεν συγκινούμαι γιατί αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη βάπτιση που κάνουμε στην οικογένεια. Δεν έχω κάποια αδυναμία σε κάποιο εγγόνι. Μου αρέσει πολύ που η μικρότερη κόρη μου η Μαριαλένα είναι θεία και έχει τέσσερα ανίψια. Στα εγγόνια μου προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω να κάνουν τον σταυρό τους πριν το φαγητό, πριν τον ύπνο και όταν ξυπνάνε», δήλωσε στις κάμερες  ο Σταμάτης Γονίδης. 

Στη συνέχεια η κόρη του Στεφανία αποκάλυψε: «Ήταν δική μου επιλογή να βαπτίσουμε Σταμάτη το παιδί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου. Έχω τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι το παιδί θα το βγάλουμε Σταμάτη, το ήθελε πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρατερός Κατσούλης: Η απάντηση του σε ερώτηση για τον θάνατο της μητέρας της Κατερίνας Καραβάτου

Her News b

Όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης «έλιωνε» και περιέγραφε τον έρωτα του με την πρώην σύζυγο του

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του “Halftime” – Ο Μπεν Άφλεκ εκπλήσσει με την εμφάνισή του

Her News b