HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη»

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός και πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκε στο The Ellinikon Experience Park για την εβδομάδα μόδας το απόγευμα της Κυριακής 11/6.

Εκεί ο Αριστομένης Γιαννόπουλος συνάντησε τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και ρωτήθηκε για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συναντήθηκε μαζί της στη Μύκονο αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη.

«Δεν ισχύει ότι δεν μίλησα στη Μύκονο με την Αλεξάνδρα. Και γεια είπαμε, και δεν έφυγε γι’ αυτό το λόγο. Αυτά, μέχρι εκεί, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Απλά νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά», αποκάλυψε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Μιλάμε με την Αλεξάνδρα, δεν έχω κανένα θέμα. Την Αλεξάνδρα να ρωτήσεις για το αν είναι στεναχωρημένη που χώρισε με τον Στάθη, όχι εμένα. Μιλάμε, αλλά όχι τόσο πολύ».

Τέλος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος ερωτώμενος για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είπε: «Είμαι ανοικτός στο ενδεχόμενο ενός γάμου, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Όλα είναι ανοικτά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Δε μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100”

HerNewskl

Μαρία Ηλιάκη: Η απίστευτη αντίδραση της στην επική φάρσα που της έστησε το “Πάμε Δανάη”

Her News b

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος στα 27 μου χρόνια τα πήρε όλα»

HerNews ka