HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: “Δε μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100”

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

H Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την εμπειρία που είχε στην εκπομπή “Πρωινό Καφέ” στον ΑΝΤ1, αφού έφυγε η Ελένη Μενεγάκη. 

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφο μίλησε στο “Mega Καλημέρα”  και περιέγραψε όσα βίωσε. Μάλιστα, δε μπορούσε να μην αναφερθεί στην απόφαση που πήρε ο Μίνωας Κυριακού να αναλάβει εξολοκλήρου εκείνη την εκπομπή. Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι: 

“Εγώ έλεγα τις ειδησούλες μου. Δεν ήθελα καθόλου τον “Πρωινό Καφέ”. Μετά από καιρό έρχεται ο Στέλιος Αντωνιάδης και μου λέει ότι πρέπει να κάνω δοκιμαστικό και ότι το θέλει ο πρόεδρος. Εγώ δεν ήθελα, όμως μου είπε ότι “δεν λες όχι στον πρόεδρο”. Με ενδιέφερε η ενημέρωση. 31 Αυγούστου βράδυ μετά το νυχτερινό δελτίο μου λένε “πρέπει να υπογράψεις αυτό” και μου δίνουν το συμβόλαιο για τον “Πρωινό καφέ”. 

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Κλείνοντας αποκάλυψε πως “μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη υπήρχε μια τοξικότητα σε αυτό το περιβάλλον που έμεινε πίσω, βαριά, βαθιά τοξικότητα. Δεν μπορώ να την μεταφράσω. Δεν ξέρω γιατί υπήρχε. Ήμουν κι εγώ πολύ “ψάρι” και δεν μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100. Ο “Πρωινός καφές” είχε επιτυχία και είχα ενοχές να το λέω. Δεν θέλω να τα θυμάμαι εκείνα τα τρία χρόνια”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η νέα του σχέση, οι τηλεοπτικές προτάσεις & η Νικολέτα Τσομπανίδου

Her News b

Ελένη Μαλασίδου για τα σχόλια του Μουτσινά: «Αισθάνθηκα θιγμένη και μειωμένη…»

Her News b

Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Eurovision: «Πάρα πολλή δουλειά για ούτε ένα λεπτό»

HerNews ka