HerNews.gr
Σχέσεις

Πρόταση γάμου: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν πεις το ναι;

Η πρόταση γάμου που περίμενες, επιτέλους φαίνεται ότι θα γίνει. Αλλά η ζωή μετά τον γάμο δεν είναι ίδια με το πριν και για την γυναίκα και για τον άντρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις νύφες και για όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν πεις το πολυπόθητο ναι στον γαμπρό.

1. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί

Μία από τις πιο πολύτιμες συμβουλές προτού δεχτείς στην πρόταση γάμου που θα σου γίνει είναι να βεβαιωθείς ότι υπάρχει αμοιβαία κατανόηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για τις αντιδράσεις του άλλου. Η ζωή μετά τον γάμο πέφτει κάτω από πολλούς στρεσογόνους παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία μεταξύ σας αν δεν είναι ισχυρή  από την αρχή.

2. Η διαφορά δεν είναι κακό πράγμα

Κάποιες γυναίκες πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατόν να παντρευτούν έναν άντρα που διαφέρει από αυτές στον χαρακτήρα. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι μερικές φορές η διαφορά είναι καλό πράγμα, αρκεί να αποδεχτείτε και οι δύο τον χαρακτήρα του άλλου.

3. Μην περιμένεις να αλλάξει ο σύντροφός σου μετά το γάμο

Η πιο σημαντική συμβουλή που μπορώ να σας πω σήμερα είναι να μην περιμένεις να αλλάξει ο σύντροφός σου μετά τον γάμο. Μέγα λάθος, αν πιστεύεις το αντίθετο. Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά όχι πάντα όπως θέλουμε.

Μην ξεχνάς λοιπόν κάποια πράγματα που σε ενοχλούν με την πεποίθηση ότι θα αλλάξουν προς το καλύτερο μετά το γάμο, μπορεί να γίνουν χειρότερα. Αν νιώθεις ότι κάτι σε ανησυχεί ή δεν μπορείς να αποδεχτείς, είναι καλύτερα να συζητήσεις με τον καλό σου. Μετά μπορείς να σκεφτείς αν θα δεχτείς την πρόταση γάμου ή όχι.

4. Δεν γνωρίζεις τον σύντροφό σου 100%

Να είσαι πάντα δεκτική στην ιδέα ότι δεν γνωρίζεις τον σύντροφό σου 100% καλά. Σίγουρα θα υπάρξουν φορές που θα ανακαλύψεις νέα και διαφορετικά πράγματα μετά τον γάμο. Να είσαι πρόθυμη να το αποδεχτείς, αν καταλαβαίνετε πραγματικά ο ένας τον άλλον, τότε θα μπορείτε να καταλάβετε ό,τι προκύψει.

Γάμος: 6 απλές συνήθειες για συζυγική ευτυχία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σημάδια ότι οι φίλες σας ζηλεύουν

Her News

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε πολύ ερωτευμένες

Her News

Σχέσεις: Πως να επαναφέρετε τον πρώην σας στην ζωή σας

Her News b