HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Kατακεραυνώνει όσους άφησαν «αποκρουστικά σχόλια» στις αναρτήσεις της Selena Gomez εν μέσω της κόντρας τους

Η Hailey Bieber προέτρεψε τους θαυμαστές της να σταματήσουν να αφήνουν «άσχημα σχόλια» κάτω από τις αναρτήσεις της Selena Gomez εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους.

«Αν αφήνετε άσχημα ή αγενή σχόλια εκ μέρους μου σε αναρτήσεις οποιουδήποτε, απλά να ξέρετε ότι δεν το θέλω αυτό, ούτε ποτέ ή θα υποστηρίξω ή θα συγχωρήσω  σχόλια μίσους, κακεντρεχής ή άσχημα», έγραψε το μοντέλο στα Instagram Stories της τη Δευτέρα.

 «Το να το κάνω αυτό δεν με υποστηρίζει. Εάν συμμετέχετε σε αυτό, είστε μέρος μιας κουλτούρας στην οποία δεν θέλω να συμμετέχω. Σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί ή μην πείτε τίποτα», συνέχισε η Hailey.

Η ανάρτηση της έρχεται μέρες αφότου οι haters γέμισαν την ενότητα σχολίων της τελευταίας ανάρτησης της Selena Gomez με σχόλια μίσους.

Πολλοί την κατηγόρησαν ότι «ζηλεύει» τη Hailey και τον σύζυγό της, Justin Bieber, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο πρώην της Selena Gomez.

«Σταμάτα να παίζεις το θύμα, είναι αηδία, είσαι 30! μεγαλώσες», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης των social media.

Selena Gomez

Τον Μάρτιο, η 30χρονη Gomez έπρεπε να παροτρύνει τους δικούς της θαυμαστές να σταματήσουν να στέλνουν «απειλές θανάτου» στο μοντέλο στο διαδίκτυο.

«Η Hailey Bieber επικοινώνησε μαζί μου και με ενημέρωσε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της και τέτοια απεχθή αρνητικότητα», έγραψε η τραγουδίστρια σε μια δήλωση στο Instagram Story τον Μάρτιο.

Η Selena η οποία έβγαινε με τον Justin Bieber για σχεδόν οκτώ χρόνια πριν χωρίσουν  οριστικά  το 2018, πρόσθεσε ότι «κανείς» δεν πρέπει να βιώνει «μίσος ή εκφοβισμό» και δεν το «υποστηρίζει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: H πρώτη τρυφερή φωτογράφιση με την κορούλα της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Η νέα πλαστική επέμβαση που έκανε

HerNews ka

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Τρελά ερωτευμένοι στη Ρώμη

Her News