HerNews.gr
Social News

Nicki Minaj: Έκανε πλαστική επέμβαση αφαίρεσης στήθους – «Έπρεπε να είχα βιαστεί»

Η Nicki Minaj επιβεβαίωσε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης στήθους ενώ καμάρωνε το ντεκολτέ της σε ένα βίντεο στο Instagram για να προωθήσει το τραγούδι της «Barbie World» από το επερχόμενο soundtrack της ταινίας «Barbie».

Το κλιπ δείχνει την Nicki Minaj να ποζάρει στην κάμερα με δύο μπλούζες με βαθύ άνοιγμα καθώς τραγουδούσε τους στίχους της τελευταίας της μουσικής συνεργασίας με τον Ice Spice.

«Νέο στήθος ποιος είναι;» έγραψε στην ενότητα σχολίων της δικής της ανάρτησης.

Η αποκάλυψη έρχεται περισσότερο από ένα χρόνο αφότου η υποψήφια για Grammy, μοιράστηκε την επιθυμία της να μειώσει το στήθος της.

«Δεν θα πω ψέματα, κάποιος μου είπε να βγάλω τα στήθη μου, σαν γυναίκα στη βιομηχανία», είπε η Minaj στο Instagram Live τον Μάιο του 2022.

«Και είπα, «Όχι, όχι, όχι ακόμα, όχι ακόμα». Και ναι, είχε δίκιο. Έπρεπε να βιαστώ και να τα είχα βγάλει».

Η Minaj δεν είναι η μόνη γυναίκα μουσικός που μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις τους τελευταίους μήνες. Η ομολογία της για το νέο στήθος της έρχεται αφότου η Doja Cat αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβλήθηκε σε μείωση στήθους και λιποαναρρόφηση.

Η Doja Cat ξεκαθάρισε επίσης ότι το στήθος της μειώθηκε σε μέγεθος 32 C και αφαίρεσε το λίπος αντί για «μεταφορά λίπους» σε άλλη περιοχή του σώματός της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Στα βήματα της… Bianca Censori με ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη

Her News b

Δώρα Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά» – Το μήνυμα της ηθοποιού μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Her News b