HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: Η νέα πλαστική επέμβαση που έκανε

Η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε το πρωί της Τετάρτης 10/4 μια φωτογραφία στα Instagram Story της στην οποία είναι ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και ανησύχησε τους ακόλουθούς της.

Έπειτα από απουσία μιας ολόκληρης ημέρας από τα social media, η Ιωάννα Τούνη έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση για να ενημερώσει τους ακόλουθούς της στο Instagram, μετά από τα πολλά μηνύματα που δέχθηκε.

«Συμπεθέρες μου μαντέψτε τι συνέβη χθες που δεν ανέβασα story», έγραψε αρχικά η influencer και στη συνέχεια με νέο της βίντεο αποκάλυψε ότι έκανε πλαστική στήθους.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε δεύτερο βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι έκανε πλαστική στήθους, κάτι που είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό ότι σκεφτόταν να κάνει.

«Καλημέρα σου, είμαι σπίτι πλέον. Πολλές συμπεθέρες πέσατε μέσα. Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό», είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Μετά  τον θηλασμό το στήθος μου άλλαξε τρομακτικά πολύ και αυτό σίγουρα επηρέασε την ψυχολογία μου και την αυτοπεποίθησή μου, οπότε είπα μόλις αποθηλάσω και περάσουν οι 6 μήνες όπως ορίζεται ιατρικά, θα φτιάξω το στήθος μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε δεύτερη πλαστική επέμβασησ τη μύτη της, καθώς όπως αποκάλυψε δεν ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Όσα είχε αποκαλύψει 

«Μετά την εγκυμοσύνη και κυρίως μετά τον θηλασμό, το στήθος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πριν. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά το στήθος μου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως ήταν. Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού τριγύρω. Νομίζω πως θέλω πλέον να φτιάξω το στήθος μου. Δε θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του.

Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», είχε δηλώσει παλαιότερα η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έκανε για δεύτερη φορά πλαστική επέμβαση στη μύτη της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χείμαρρος η Ζέτα Δούκα για το αποτρόπαιο περιστατικό στον Κολωνό: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας σιχάματα!»

Her News

Κατερίνα Λιόλιου: Η ανάρτηση “καρφί” για τον Ηλία Ψινάκη – «Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του»

HerNews ka

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ιστορική και sold out περιοδεία στις ΗΠΑ & τον Καναδά

HerNews ka