HerNews.gr
Social News

Αγγελική Νικολούλη: “Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά”

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για πρώτη φορά για τα μεγάλα νούμερα τηλεθέαση που έκανε η εκπομπή της “Φως στο Τούνελ”.

Αγγελική Νικολούλη

Η εκπομπή της γνωστής δημοσιογράφου κατάφερε να συγκεντρώσει το 61% της τηλεθέασης την προηγούμενη Παρασκευή μετά τις αποκαλύψεις για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Με αφορμή αυτό η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο περιοδικό Υοu, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

“Δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν βρω την αλήθεια. Φροντίζω πλέον να μην δημιουργώ πρόβλημα στις Αρχές με την έρευνά μου. Το αντίθετο. Θέλω να βοηθήσω με τον τρόπο μου. Σαφέστατα και είχα προτάσεις για κάτι διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια αλλά τις αρνήθηκα. Νιώθω ταγμένη στην έρευνα και στο να βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ την κοινωνία.Τό το “Τούνελ” θα φύγω με το κεφάλι ψηλά μόνο όταν αντιληφθώ την κόπωση των τηλεθεατών και τη δική μου”.

Όσο για την τηλεθέαση, η ίδια δήλωσε ότι “όταν έχεις να κάνεις με ψυχές των ανθρώπων τα νούμερα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Φέτος παρότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά για όλα τα κανάλια, το Τούνελ είναι ανάμεσα στις πρώτες εκπομπές. Σίγουρα η τηλεθέαση αφορά όλους όσοι βρισκόμαστε στην τηλεόραση. Αυτή φέρνει τη διαφήμιση και ενισχύει τη διάρκεια ζωής κάθε εκπομπής”.

Αγγελική Νικολούλη

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχθεί, καθώς είπε πως “έχω δεχτεί απειλές και ακραία περιστατικά εκφοβισμού. Έχω δει όπλο να με σημαδεύει ενώ κρατούσα το μωρό μου αγκαλιά. Εάν φοβόμουν θα είχα σταματήσει από καιρό, όμως συνεχίζω”. 

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Δραγούμη: Συμβουλεύει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν την υποκριτική

Her News b

Πάολα Φωκά: Είναι ερωτευμένη – Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Her News

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα»

Her News b