HerNews.gr
Ελλάδα

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα – Σαρώνουν την περιοχή

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα που ζει και εργάζεται στην Κω. Η κοπέλα αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, και από το Χαμόγελο του Παιδιού εκδόθηκε Missing Alert.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, πέντε αλλοδαποί (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί) προσήχθησαν νωρίτερα για την υπόθεση, ωστόσο οι τέσσερις, λίγο μετά, αφέθηκαν ελεύθεροι. 

Όπως υποστήριξαν στην Αστυνομία, η κοπέλα, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού. Εκεί, όπως είπαν οι ίδιοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η νεαρή κοπέλα ήταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ένας εκ των συλληφθέντων (από το Μπαγκλαντές) παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Όπως προέκυψε όμως, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας, στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας, ενώ ούτε οι κάμερες που ήταν εκεί έδειξαν κάποια κίνηση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα απο την Πολωνία.

Η Αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδεχόμενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα, η οποία δούλευε σε ξενοδοχείο του νησιού και διατηρούσε σχέση με 28χρονο ομοεθνή της.

Ένα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει πολύ τις Αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί εξετάζουν και όσα είπε ο σύντροφος της 27χρονης για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Προστίθεται δε ότι: «Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης».

Δείτε την φωτογραφία της αγνοούμενης κοπέλας:

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στις Αρχές ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας που κατήγγειλε στην Αστυνομία την Τρίτη ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Παρέμβαση του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ για την τραγωδία στον Πειραιά & ο φιλανθρωπικός έρανος για την οικογένεια του Αντώνη

HerNews ka

Κολωνός: Πήρε προθεσμία ο «Μιχάλης» – «Δεν βίασε τη 12χρονη» λέει ο δικηγόρος του

Her News b

Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης δίπλα στους πληγέντες με ψυχολογική υποστήριξη

HerNews ka