HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στανίση: «Έχω βάλειτα κλάματα πάνω στην πίστα χωρίς να το θέλω και γύριζα πλάτη να μη φαίνομαι»

Η Κατερίνα Στανίση έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”  και στον Γιώργο Οικονομάκη, όπου μίλησε για τις δυσκολίες στην προσωπική της ζωή, τα κιλά της αλλά και το λαϊκό τραγούδι.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Αρσενάκο, γιατί κάποια στιγμή μέσα στην απελπισία μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να συνεργαστούμε. Είναι προς τιμήν του», δήλωσε η Κατερίνα Στανίση αναφορικά με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Το ακούω».

«Έχω περάσει δύσκολους χωρισμούς, με κλάματα. Είμαι γυναίκα πέρα από το καλλιτεχνικό, δεν ξεχωρίζω σε κάτι. Έχω βάλει και τα κλάματα πάνω στην πίστα χωρίς να το θέλω, στο «Δικά σου νέα προηγούνται». Γύριζα από πίσω για να μη φαίνομαι. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς»,αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση.

«Υπήρξα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση, στην αρχή. Όταν το έμαθα ήταν ήδη αργά, είχε «δέσει» το γλυκό. Έχω κάνει πολλά λάθη. Όχι άλλα λάθη, δεν μας παίρνει», δήλωσε στη συνέχεια.

«Το λαϊκό το έχουν χτυπήσει πολύ και το χτυπάνε ακόμα. Λες λαϊκά τραγούδια και λένε: α η σκυλού. Εννοούν το πολύ λαϊκό. Εγώ όταν βγήκα, αυτή ήταν η φτιαξιά μου. Προσπάθησαν να με βάλουν κάπως στο έντεχνο αλλά εγώ ήμουν αλλού. Αυτό μου άρεσε, αυτή ήμουν και με αποδέχθηκε ο κόσμος έτσι όπως είμαι», δηλώνει η Κατερίνα Στανίση.

Ερωτώμενη για το αν έχει σκεφτεί ποτέ της να τα παρατήσει, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε: «Ναι παλαιότερα.Μετά με έπιασε το πείσμα “Τι λες ρε; Τώρα θα τα παρατήσεις γιατί κάποιος σου μίλησε άσχημα ή σε κακοκοίταξε;”».

«Κάτι με πιάνει δεν μπορώ την κακοποίηση. Δεν μπορώ, δεν μπορώ. Αν τύχει μπροστά μου δεν θα καθίσω με σταυρωμένα χέρια, ότι μπορώ θα κάνω, γιατί εγώ ήμουν 52 κιλά και έχασα κάποια…. Είμαι 46-47. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ποιος σου τη ζήτησε ρε φίλε;». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιο κοντά στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά – Το τηλεοπτικό της μέλλον

Her News

Survivor: Ποια παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή!

Her News b

Night Out: Η Κατερίνα Ζαρίφη ανακαλύπτει τις τεχνικές του pole dancing!

Her News