HerNews.gr
Ελλάδα

Τομ Χανκς: Θα φιλοξενήσει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του Μισέλ θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα όπου θα φιλοξενηθούν στη βίλα του Τομ Χανκς. Μάλιστα 35 Αμερικανοί πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του πρώην Προέδρου βρίσκονται στην Πάρο και στην Αντίπαρο με σκοπό να οργανώσουν το ταξίδι τους. 

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα είναι στη διάθεση τους, καθώς πληροφορίες θέλουν το ζεύγους Ομπάμα να φτάνει στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Άλλες πληροφορίες λένε πως η άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα θα γίνει στις 22 Ιουνίου, αφού παρευρέθηκε στο SNF νωρίτερα την ημέρα Nostos Conference 2023, όπου θα συζητήσει τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία της υποστήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του SNF Ανδρέα Δρακόπουλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ καθώς το 2016, κατά την τελευταία του διεθνή επίσκεψη στο πλαίσιο της διοίκησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

Ενδέχεται, ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγος του Μισέλ, να παραστούν και στο “γάμο δισεκατομμυριούχων” που θα γίνει στο Καστελλόριζο το Σάββατο 17 Ιουνίου, εάν ισχύουν οι πληροφορίες για την άφιξη τους εντός του Σαββατοκύριακου.

Ο δισεκατομμυριούχος Ανδρέας Λιβέρης παντρεύει τον γιο του, Αντώνη, με την Αμέλια ΜακΚίνον και καλεσμένοι θα είναι πολλά διάσημα ονόματα επιχειρήσεων από Αμερική, Αυστραλία και Ελλάδα, αλλά και προέδρους κρατών, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η φιλία του Μπαράκ Ομπάμα με τον Τομ Χάνκς

Αναφορικά με την φημολογούμενη άφιξη του Ομπάμα και της συζύγου του στην Αντίπαρο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Χανκς και οι Ομπάμα δεν θα είναι την πρώτη φορά που θα κάνουν μαζί διακοπές καθώς είναι στενοί φίλοι.

Η Ρίτα Γουίλσον είναι μισή Ελληνίδα και ο Τομ Χανκς ασπάστηκε την Ελληνορθοδοξία όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε. Και οι δύο έχουν ελληνική υπηκοότητα και μοιράζονται ένα σπίτι στο νησί της Αντίπαρου, το οποίο μάλιστα έχει επισκεφθεί και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι πήρε τα νέα του ελληνικά διαβατήρια το 2020 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη χώρα και φωτογραφήθηκαν να γιορτάζουν την υπηκοότητά τους μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιβλία για τα παιδιά της Ιου: Μια ωραία ιστορία

Her News

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζουν οι περιγραφές κατοίκου στον Παλαμά – «Γιαγιά επιπλέει πνιγμένη στην κουζίνα του σπιτιού»

HerNews ka

Παρέμβαση Τάκη Θεοδωρικάκου: Τα μέτρα που θα ληφθούν για τον δράστη που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό

HerNewskl