HerNews.gr
Ελλάδα

Κως: Στο φως οι εικόνες που τη δείχνουν να βγαίνει από το σούπερ μάρκετ με τον 32χρονο Μπακλαντεσιανό

Το Πρώτο Θέμα φέρνει στη δημοσιότητα εικόνες που δείχνουν την Αναστάζια να φεύγει από το σούπερ μάρκετ με τον 27χρονο Μπακλαντεσιανό και κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της, το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6.

Λίγο μετά τα ίχνη της άτυχης Αναστάζια χάθηκαν και μερικές ημέρες μετά βρέθηκε το άψυχο σώμα της τυλιγμένο μέσα σε σακούλα και σκεπασμένο με κλαδιά στις Αλυκές στην Κω.

Κλήθηκε εκτάκτως στην αστυνομία ο σύντροφος της 27χρονης

Η αστυνομία κάλεσε εκτάκτως τον σύντροφο της  Αναστάζια για συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια καθώς μετά από μία πρώτη ανάλυση του κινητού τηλεφώνου της, το οποίο βρέθηκε το Σάββατο, εντοπίστηκαν μηνύματα που δίνουν άλλη διάσταση στη σχέση μεταξύ της 27χρονης, του συντρόφου της και του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο σύντροφος της Αναστάζια δεν βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών ως ύποπτος, με τις Αρχές να θέλουν να πάρουν απαντήσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο σύντροφος της 27χρονης έχει ακλόνητο άλλοθι σύμφωνα με το MEGA για την ημέρα της εξαφάνισης ότι δούλευε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν κι η 27χρονη.
Ο 32χρονος Μπακλαντεσιανός

Τόσο το κινητό της Αναστάζια όσο και του 32χρονου έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα, καθώς υπάρχει η τεχνολογία να βρεθούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Το τελευταίο σήμα του κινητού της ήταν στο Τιγκάκι, εδώ όπου κάμερες καταστήματος την κατέγραψαν για τελευταία φορά.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς σύμφωνα με το MEGA υπάρχει το ενδεχόμενο ο 32χρονος να γνώριζε με κάποιον τρόπο τον 28χρονο και την Αναστάζια και να μην τους είναι τελείως άγνωστος.

Αρνείται κάθε κατηγορία

Το βασικό ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ. στο κομμάτι των ερευνών εστιάζεται μέχρι στιγμής στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του εγκλήματος.

Ο 32χρονος μετά από λίγα λεπτά στο γραφείο της ανακρίτριας βγήκε αρνούμενος τα πάντα και δήλωσε «δεν έχω έχει κάνει τίποτα».

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη (21/6), ενώ η κατηγορία προς το παρόν είναι για αρπαγή και ό,τι στοιχείο προκύπτει από την έρευνα θα στέλνεται άμεσα στην ανακρίτρια, η οποία θα ενημερώνει τον εισαγγελέα και ο οποίος είναι πιθανό να αλλάξει τη δίωξη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

O Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης τιμάει συμβολικά την Ολυμπιακή Ημέρα!

Her News b

Τρίκαλα: 15χρονη μαθήτρια άφησε την τελευταία της πνοή σε σχολική εκδρομή – Σωριάστηκε ενώ διασκέδαζε με τους φίλους της

Her News b

Θεσσαλονίκη: Η παραγωγή του Αντόνιο Μπαντέρας αναζητά κομπάρσους για την ταινία

Her News b