HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανάρτηση του δολοφόνου στο Facebook μετά τον θάνατό του

Ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ προχωρούσε σε παραπλανητικές τηλεφωνικές συνομιλίες, καθώς είχε την αίσθηση ότι τα τηλέφωνά του παρακολουθούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος του ήταν να καταδείξει ότι δεν γνωρίζει μεγάλο ποινικό για τον οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι ο εντολέας της δολοφονίας του δημοσιογράφου!

Οι δύο από τους βασικούς υπόπτους για την δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια είχαν προχωρήσει σε ανάρτηση φωτογραφίας τους στο Facebook πιθανόν για επιδεικτικούς λόγους.

Ωστόσο αυτή τους η ενέργεια ίσως ήταν ακόμα ένα λάθος τους, καθώς και αυτή βοήθησε τα στελέχη της ΕΛΑΣ να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Όπως υποστήριξαν οι δύο από τους υπόπτους για εμπλοκή στο «συμβόλαιο θανάτου» κατά του δημοσιογράφου ή για άλλες ύποπτες ενέργειες, επικοινωνούσαν μεταξύ τους για να …ξεματιάσει ο ένας τον άλλον!

Τι αποκαλύπτει το διαβιβαστικό έγγραφο

Τα στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του Γιώργου Καραϊβάζ , τον Απρίλιο του 2021 στον Άλιμο, περιέχονται στο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛΑΣ.

Για την υπόθεση ήδη κατηγορούνται δύο αδέλφια , ηλικίας 40 και 48 ετών που κατάγονται από την Μάνη, ενώ φαίνεται επιβαρυντικά στοιχεία να έχουν προκύψει για άλλα τρία άτομα.

Ένα από τα στοιχεία που φαίνεται να αναδεικνύονται λοιπόν στο έγγραφο είναι η προσπάθεια του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού να δείξει ότι δεν γνωρίζει έναν άλλο Έλληνα ποινικό που θεωρείται ότι ίσως είχε ρόλο καθοδηγητή στην δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως σημειώνεται στο διαβιβαστικό έγγραφο «αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως προέκυψε από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες το περιεχόμενο των οποίων έχει απομαγνητοφωνηθεί, την 5-9-2022 ο Λ.Ι (ΣΣ Ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός) μέσω της υπ’ αριθ. 6949….τηλεφωνικής του σύνδεσης, επικοινώνησε με άγνωστο άτομο με το οποίο συνομίλησαν σε έντονο ύφος».

Τα στοιχεία της δικογραφίας

Από το περιεχόμενο της συνομιλίας διαπιστώθηκε ότι ο Λ.Ι. τον προέτρεπε να ρωτήσει και να μάθει ποιος είναι (ΣΣ προκειμένου ν αντιληφθεί την ισχύ του στον κόσμο της νύκτας) Στη συνέχεια ο Λ. ρώτησε τον συνομιλητή, αν γνωρίζει «τον Γ.Μ» (σ.σ. πρόκειται για τον προαναφερόμενο μεγάλο ποινικό που εξετάζεται ως ηθικός αυτουργός) Ακολούθως, ο Λ. πραγματοποίησε δύο τηλεφωνικές κλήσεις από το περιεχόμενο των οποίων προκύπτει η προσπάθειά του να αναδείξει, πως δεν γνωρίζει τον Μ. , πως τυχαία ανέφερε τον όνομά του στην προγενέστερη κλήση και πως δεν έχει σχέση με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ούτε με «μπράβους».

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βιασμός 4χρονου: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις – «Βλέπαμε στην τηλεόραση τα “παιχνίδια” με τον μπαμπά και τη γιαγιά»

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: «Ο Αντώνης Καργιώτης πολύ πιθανόν να ζούσε αν ο πλοίαρχος έσβηνε άμεσα τις μηχανές»

HerNews ka

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη -Κατερίνας Σακελλαροπούλου: «Δεν περιμένω άμεσα αποτελέσματα, αλλά θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»

HerNews ka