HerNews.gr
Διεθνή

Σάρα Φέργκιουσον: Η Δούκισσα της Νέας Υόρκης διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού – Υπεβλήθη σε χειρουργείο

Η Σάρα Φέργκιουσον αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η Δούκισσα της Νέας Υόρκης αποκάλυψε την Κυριακή ότι έλαβε τα νέα μετά από μια πρόσφατη μαστογραφία.

«Ενημερώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία», είπε ο εκπρόσωπός της Σάρα Φέργιουσον στο BBC News , προσθέτοντας ότι η πρόγνωση είναι καλή.

Ο εκπρόσωπος είπε ότι η 63χρονη Σάρα Φέργκιουσον, έλαβε «την καλύτερη ιατρική φροντίδα και… τώρα αναρρώνει με την οικογένειά της».

Η συγγραφέας του “Her Heart for a Compass” φέρεται να υποβλήθηκε στη διαδικασία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο King Edward VII’s Hospital, μια ιδιωτική κλινική στο Λονδίνο, όπου η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν λάβει θεραπεία.

Επέστρεψε στο σπίτι της στο Windsor το Σαββατοκύριακο για την ανάρρωσή της.

Η Φέργκιουσον αναμένεται να μιλήσει η ίδια τη διάγνωσή της σε ένα προηχογραφημένο επεισόδιο του νέου της podcast με τίτλο «Tea Talk», που πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

Στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της εξέφρασε «την απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το ιατρικό προσωπικό που την στήριξε τις τελευταίες ημέρες».

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Σάρα Φέργκιουσον ήταν «χωρίς συμπτώματα» πριν από τον προληπτικό έλεγχο και «πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού προληπτικού ελέγχου».

Ποια είναι η Σάρα Φέργκιουσον

Η δούκισσα, ευρύτερα γνωστή με το παρατσούκλι Fergie, ήταν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Άντριου. Χώρισαν το 1992 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Το πρώην ζευγάρι που ζει ακόμα μαζί, έχει δύο κόρες: την πριγκίπισσα Βεατρίκη, 34 ετών, και την πριγκίπισσα Ευγενία, 33 ετών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Χίντλστον: Ο «Λόκι» της Marvel στην Ελλάδα – Έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Her News b

Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον

Her News b

Η σύντροφός του Νεϊμάρ έχει βάλει τρεις κανόνες για όταν…την απατάει!

Her News