HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Ποζάρει με δερμάτινο μπικίνι για την «πιο προκλητική» καμπάνια Skims μέχρι τώρα

Η Kim Kardashian έβαλε το μαγιό της για μια σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες της εταιρίας της Skims που κυκλοφόρησε νέα συλλογή τη Δευτέρα, η οποία ονομάστηκε η «πιο προκλητική» καμπάνια μαγιό της μάρκας μέχρι σήμερα σε ένα δελτίο τύπου.

Γυρισμένη από τον συχνό συνεργάτη Στίβεν Κλάιν, η νέα συλλογή δείχνει την Kim Kardashian να ποζάρει σε κομμάτια από τις συλλογές Faux Leather και Rubberized Scuba Swim. Και τα δύο πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο site την Τρίτη. 

Η σταρ συνδύασε το Patent Faux Leather Sim Micro Triangle Top και το Micro Tanga Bottom, με ένα ζευγάρι μακριά ασορτί γάντια  συν ψηλοτάκουνες μπότες μέχρι τους μηρούς σε μαύρο λουστρίνι.

Σε άλλες εικόνες, ξάπλωσε πάνω από τα άλλα μοντέλα της Skims.

Πάει πολύς καιρός από την πρώτη φορά που ο Klein βρίσκεται πίσω από την κάμερα για μια αξέχαστη στιγμή Kardashian.

Έχει δουλέψει με τη διάσημη οικογένεια πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της φωτογράφισης του διάσημου ιδρυτή της Skims, εμπνευσμένη από την Τζάκι Κένεντι το 2017 στο περιοδικό Interview με την κόρη της North West.

Το ίδιο το Skims δεν είναι άγνωστο στη συνεργασία με εικονίδια, καθώς σε προηγούμενες καμπάνιες συμμετείχαν όλοι, από supermodels όπως η Brooke Shields μέχρι ολυμπιονίκες και μουσικούς, συμπεριλαμβανομένων των SZA και Ice Spice.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sandwich dressing: To trick των influencers όταν δεν ξέρετε πώς να συνδυάσετε τα ρούχα σας

HerNewskl

Μανικετόκουμπα: Ένα υπέροχο δώρο για τον άνδρα

Her News

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl