HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Έπινε καθημερινά βότκα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο μεγάλωμα των 6 παιδιών της

Η Kim Kardashian αποκάλυψε ότι το μυστικό της μαμάς της Kris Jenner ήταν ένα ποτήρι βότκα κάθε μέρα.

Μιλώντας για τις προκλήσεις της γονεϊκότητας, η Kim επαίνεσε τη μητέρα της Kris Jenner, που μεγάλωσε έξι παιδιά με «έξι μεγάλες προσωπικότητες».

«Έχω τόσο πολύ σεβασμό για τους γονείς και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω τι πέρασε η μαμά μου», είπε η Kardashian στη Vogue Italia σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

Η σταρ των “Kardashians”, η οποία έχει τέσσερα δικά της παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Kanye West , είπε ότι ρωτάει συχνά την Kris πώς διαχειριζόταν το χάος όταν μεγάλωναν εκείνη και τα αδέρφια της, Kourtney, Khloe, Rob, Kendall και Kylie.

«Και ήταν σε φάση “γιατί νομίζεις ότι έπινα τη βότκα μου στις 5 η ώρα κάθε μέρα;”» είπε η Kim στο περιοδικό.

Η Kim υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από επτά χρόνια γάμου. Οι πρώην μοιράζονται την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, North, 10, Saint, 7, Chicago, 5, και Psalm, 4.

Όσον αφορά την ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους, η Kim Kardashian παραδέχτηκε ότι ήταν ευγνώμων ως ανύπαντρη μαμά που μπορούσε να έχει βοήθεια.

«Αισθάνομαι τόσο τυχερή και ευλογημένη που έχω βοήθεια, αλλά όση βοήθεια κι αν έχεις, τα μωρά σου θέλουν τη μαμά τους, εσύ πρέπει να είσαι αυτός που θα λύσει κάθε πρόβλημα και θα συμπεριφέρεσαι σαν να τα έχεις όλα μαζί», είπε.

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το «Θα το καταλάβεις όταν μεγαλώσεις». Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο», αποκάλυψε στη συνέχεια η Kim Kardashian.

Η Kim παραδέχτηκε ότι προτεραιότητά της είναι να δίνει ένα θετικό παράδειγμα για τα παιδιά της, το οποίο έμαθε παρακολουθώντας την Kris, την Caitlyn Jenner και τον αείμνηστο πατέρα της, Robert Kardashian.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η First Citizens εξαγόρασε την χρεοκοπημένη Silicon Valley Bank

Her News

Πάμελα Άντερσον: Ο γιός της εύχεται να βγάλει χρήματα από το ροζ βίντεο της με τον πατέρα του Τόμι Λι

HerNews ka

Τζάστιν Θερού: Ποιες είναι οι σχέσεις του με την Τζένιφερ Άνιστον;

Her News b