HerNews.gr
Μόδα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας “Barbie” με την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία, υπόσχοντας μια φεμινιστική ματιά και μια παραγωγή που μαγνητίζει τόσο τα παιδιά όσο και τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Η avant premiere της ταινίας έλαβε χώρα στις ελληνικές αίθουσες, με πολλούς celebrities από την ελληνική showbiz να παρευρίσκονται. Το dress code ζητούσε από τις κυρίες να ντύνονται με outfits που θυμίζουν την διάσημη κούκλα, ενώ οι κύριοι κλήθηκαν να φορέσουν εμφανίσεις που παραπέμπουν στον αγαπημένο φίλο της, Κεν.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

Ανάμεσα στους πολύ γνωστούς καλεσμένους, η παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί, γνωστή για το εναλλακτικό στιλ της, επέλεξε ένα μοβ σύνολο με έντονο πορτοκαλί print και ψηλοτάκουνα chunky πέδιλα, προσθέτοντας μια δική της ερμηνεία του Barbie style, “σπάζοντας” το dress code με μοναδικό τρόπο.

Η πρεμιέρα της ταινίας “Barbie” αναμένεται να γίνει ανεπανάληπτη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι καλεσμένοι πρόσθεσαν τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα στο γεγονός.

Ιωάννα Τούνη: H μοναδική εμφάνιση της στην πρεμιέρα της Barbie

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel: Ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο fashion sho

Her News

Τρόποι για να καθαρίσετε το δερμάτινο μπουφάν σας

HerNews ka

Kylie Jenner: Δημιούργησε τη δική της εκδοχή του “revenge dress”

HerNewskl