HerNews.gr
Beauty

Margot Robbie: To τελευταίο μανικιούρ της είναι ότι πιο κοντά σε Barbiecore

Είναι η εποχή της Barbie και η Margot Robbie είναι το κορίτσι της Barbie. Η τάση της Barbiecore κυριαρχεί αυτό το καλοκαίρι, σαφώς υποκινούμενη από την επερχόμενη ταινία της Greta Gerwig, στην οποία η Robbie υποδύεται την κύρια Barbie.

Στις 25 Ιουνίου, η Margot Robbie παρευρέθηκε στο junket για την Barbie στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Λος Άντζελες. H Robbie έμοιαζε με μια ζωντανή Barbie – στην πραγματικότητα η Barbie του 2015 ήταν η έμπνευση για αυτό το ρούχο – με ένα προσαρμοσμένο ροζ μίνι φόρεμα Valentino με λευκο πουά.

 Το φόρεμα έχει ιδιαίτερο κόψιμο στο επάνω μέρος και τέλεια φούστα σε γραμμή Α, και ο στυλίστας Andrew Mukamal συνδύασε το φόρεμα με λευκές μυτερές γόβες, μια κίτρινη τσάντα χιαστί, ένα κίτρινο μαργαριταρένιο βραχιόλι, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς και σκουλαρίκια με πέρλες.

Για να συνδυάσει το φόρεμά της, ο nail artist της Margot Robbie, Tom Bachik, δημιούργησε ένα απαλό μανικιούρ που αποκαλεί «Barbie’s Perfect Pink».

Αν και τα περισσότερα εμπνευσμένα από τη Barbie μανικιούρ που έχουμε δει έχουν χρησιμοποιήσει αποχρώσεις του έντονου ροζ, το απαλό ροζ της Robbie ήταν μια αναζωογονητική ανανέωση στη ζωηρή τάση Barbiecore.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Butterscotch Blond: H απόχρωση που ήρθε για να ανανεώσει τα ξανθά μαλλιά

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το natural look να φαίνεται το next big thing!

HerNewskl

Έγκαυμα από τον ήλιο: Αυτή η συνταγή θα σε σώσει

Her News