HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Ποζάρει για τη νέα καμπάνια του Louis Vuitton με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η έγκυος σούπερ σταρ Rihanna, μοιράστηκε τη δεύτερη καμπάνια της που γυρίστηκε για τα ανδρικά Louis Vuitton στο Instagram τη Δευτέρα, λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου βρέθηκε στην πρώτη σειρά στην πρώτη επίδειξη του Pharrell Williams για τον γαλλικό οίκο μόδας.

Στο πλάνο, η Rihanna ποζάρει με ένα τζιν μπουφάν, ένα μικροσκοπικό λευκό crop top και ένα χαμηλό τζιν σορτς ενώ διακρίνεται έντονα η φουσκωμένη της κοιλιά.

Η σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γούνινες μπότες και μια τεράστια έκδοση της τσάντας Speedy με λογότυπο της μάρκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Μάλιστα κάποιος έγραψε: «Αυτό το μωρό γράφει ιστορία: Super Bowl, Oscar, LV», αναφερόμενος στο ημίχρονο του σόου της Rihanna στο Super Bowl (όπου ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ) και την απόδοση των Όσκαρ νωρίτερα φέτος.

Η Rihanna μοιράστηκε μια πρώτη ματιά στην ανδρική καμπάνια της Vuitton νωρίτερα αυτό το μήνα, δημοσιεύοντας μια εικόνα της να κρατά μια παρόμοια εμφάνιση από τη μάρκα, ενώ κρατάει πολλά Speedy σε διάφορα χρώματα.

Στο ντεμπούτο σόου της Pharrell για τον οίκο, ταίριαξε με τον A$AP Rocky με τζιν από το κεφάλι μέχρι τα νύχια , με τον καλλονή της ράπερ να λικνίζει τα ίδια σορτς μοντέλα της Rihanna στην τελευταία της διαφήμιση.

Η τραγουδίστρια  έγινε γνωστή για τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Μετά την επίσκεψή της στο Παρίσι για το σόου του Vuitton, η σούπερ σταρ κατευθύνθηκε στις Κάννες, όπου κούνησε ένα «μικροκίνι» με παγιέτες κάτω από ένα διάφανο φόρεμα για να παρακολουθήσει τον φημολογούμενο σύζυγό της, Ρόκι, να παίζει σε μια παρτίδα στο Spotify.

Με τη Rihanna να βρίσκεται ακόμα σε κίνηση πριν γεννήσει το μωρό Νο. 2, μπορούμε μόνο να φανταστούμε τι θα φορέσει στη συνέχεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dior Cruise 2024: Η επίδειξη για το 2024 θα παρουσιαστεί στην Πόλη του Μεξικού

HerNewskl

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

HerNews ka

Kendall Jenner: Το outfit για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl