HerNews.gr
Ελλάδα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έφτασε στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Για μια ακόμη χρονιά η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ μερικοί από τους οποίους επισκέπτονται κάθε χρόνο τη χώρα μας.

Ένας από αυτούς είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος έφτασε πριν απο λίγες ώρες στη Μύκονο χωρίς όμως την παρουσία της συζύγου του Αμάλ όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live TV.

Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγήκε από το αεροδρόμιο της Μυκόνου το μεσημέρι της Τρίτης 26/6 στη 13.30.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος που ήρθε στη χώρα μας, είναι μια πρόκληση που έλαβε για κάποια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλο το αεροδρόμιο μέχρι και την αποχώρησή του από το σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι προσγειώθηκε με Learjet.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να είνα αρκετά χαρούμενος και ευδιάθετος καθώς χαμογέλασε στο προσωπικό του αεροδρομίου ενώ μάλιστα τον βλέπουμε να αγκαλιάζεται και με κάποιον την ώρα που επιβιβαζόταν στο πολυτελές αυτοκίνητο που θα τον μεταφέρει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Λύνεται ο «γρίφος» για τον χιονιά – Βγάζει έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ

Her News b

«Χτενίζουν» την περιοχή για τον σμηναγό Τσιτλακίδη – Πενθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις

HerNews ka

Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus για τις πυρκαγιές – Που αποσκοπεί

HerNews ka