HerNews.gr
Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Λύγισε» την ώρα που μιλούσε για τον πατέρα του – «Εύχομαι να ήταν εδώ»

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/6 από το Charles Antetokounmpo Family Foundation στο γκλοφ της Γλυφάδας, μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον πατέρα του Τσαρλς ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή πριν από 6 χρόνια.

Εμφανώς συγκινημένος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σταμάτησε για λίγο την ομιλία του στο φιλανθρωπικό γκαλά την ώρα που αναφερόταν στον πατέρα του και ζήτησε λίγο χρόνο για να συνέλθει.

«Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά, εύχομαι να ήταν εδώ ο πατέρας μας για να δει τι έχουμε καταφέρει… Περιμένετε μισό λεπτό» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, και στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «το παθαίνω συνέχεια αυτό».

«Αλλά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί ήταν ένα απίστευτο ταξίδι», συμπλήρωσε στη συνέχεις ο Greek Freak.

«Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο όπως αυτόν με την οικογένειά μου και να μιλάμε για τις ζωές μας και το πώς θα δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους εκπροσωπώντας τον πατέρα και τη μητέρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» πρόσθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 «Αρχίσαμε αυτό το ταξίδι επειδή αγαπούσαμε το μπάσκετ. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα ήμασταν σε θέση να επηρεάσουμε τις ζωές των ανθρώπων και να που είμαστε εδώ σήμερα».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφερόμενος στα αδέρφια του δήλωσε: «Πολύ υπερήφανος για τα αδέρφια μου, τους άνδρες που έγιναν, τους γονείς που έγιναν, τους γιους που έγιναν».

«Δεν βλέπεις συχνά μια οικογένεια να είναι τόσο κοντά και τόσο στενά δεμένη, να κάνουν τα πάντα μαζί, να αλληλοϋποστηρίζονται, να ελέγχουν ο ένας τον άλλο» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίσμα Τουλάτου: Στην εντατική το μωρό της δημοσιογράφου που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή τρεις ημέρες πριν γεννήσει

HerNews ka

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη 5 Απριλίου

Her News b

Οι top προορισμοί των Ελλήνων για το φετινό Πάσχα

Her News