HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Good Job Nicky: «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στη μαμά μου που βγήκε στην εκπομπή της με το τραγούδι μου»

Ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα του, λεγοντάς της δημόσια το δικό του “ευχαριστώ”.

O Good Job Nicky μίλησε επίσης και για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για τα όνειρά του.

«Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά.

Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε “Αυτό είναι για Ελλάδα”. Πρέπει να ακουστεί παντού! Πιστεύω με την 15αδα που έχω ετοιμάσει, νιώθω ότι ελπίζω να με ακούσει κάθε γωνιά του κόσμου. Έχω κάτι να προσφέρω», δήλωσε αρχικά ο Good Job Nicky.

 «Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου. Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας “κύκλος” για το σπίτι μας».

Αναφορικά με τη Eurovision και για το εάν ήθελε να ξαναπάει, ο Good Job Nicky είπε: «Δεν μου έμεινε καμία πικρία για την Eurovision. Ο διάλογος με τον κόσμο παραμένει υγιέστατος. Όπου και αν πάω μου το υπενθυμίζουν ότι θέλουν να πάω. Το μόνο που θα ήθελα είναι να θέλει ο κόσμος να πάω. Το τραγούδι το έχω έτοιμο. Αν πάω, ξέρω με ποιο τραγούδι θα πάω».

«Φέτος είμαι πιο κάθετος με τον διάλογο μεταξύ εμού και του κόσμου. Όπως βλέπουμε διαδικαστικά δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Αν πήγαινα, θα ήθελα να πάρω το “οκ” από τον κόσμο», τόνισε κλείνοντας ο Good Job Nicky.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλειος Κωστέτσος: «Πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έφερε μια σωστή εκδοχή ενός gay»

HerNews ka

Φαίη Μαυραγάνη: Όλα όσα είπε στην τελευταία της εκπομπή & το νέο “ραντεβού”

Her News b

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στη γυναίκα πρέπει να κάνεις τον δούλo»

Her News