HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έξω φρενών στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» για τις σχέσεις που του “φορτώνουν”

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 28/7 καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor All Stars, για την αποχώρηση του αλλά και… για τις σχέσεις που του καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για τις φήμες που τον θέλουν να έχει συνευρεθεί ερωτικά με την συμπαίκτρια του Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και για τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως το “Α” που αφιέρωνε τις νίκες του στο reality επιβίωσης, ήταν η ρεπόρτερ από την συντακτική ομάδα του παιχνιδιού με το όνομα Αντωνία.

«Ήταν πολύ κομψό που φωτογράφισαν εμένα ότι έχω συνευρεθεί ερωτικά με την Σταυρούλα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό το πράγμα ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει. Ποιοι είναι οι παίκτες που είπαν ότι έγινε κάτι ερωτικό με μένα και την Σταυρούλα;

Έχω την Μαριαλένα, έχω την Σταυρούλα, έχω τώρα την ρεπόρτερ την Αντωνία – Νίκο μου έβγαλες χθες ένα πολύ ωραίο ρεπορτάζ, σε ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά! Ακούστηκε ότι έχω πάει με μια γυναίκα και δεν είχα και συναίσθημα. Αυτό προσβάλλει και μένα και τη γυναίκα που φωτογραφίζετε. Βγαίνω εκτός εαυτού!» , δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύα Αντωνοπούλου: Και επίσημα στο OPEN – Η ανακοίνωση του καναλιού

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φάει επικές χυλόπιτες»

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: «Το σπίτι χωρίς την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι λίγο άδειο»

HerNews ka