HerNews.gr
Διεθνή

Sex and the City: Θα προβάλλεται στο How Netflix από τον Απρίλιο του 2024

Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπέγραψε μια συμφωνία με την “Warner Bros. Discovery” για την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Sex and the City”.

Sex and the City: Θα προβάλλεται στο Netflix από τον Απρίλιο του 2024

Η συμφωνία περιλαμβάνει έξι νέες σεζόν της σειράς, προσφέροντας στους θεατές του Netflix τη δυνατότητα να απολαύσουν τις περιπέτειες των αγαπημένων χαρακτήρων.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές της σειράς, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία νέο περιεχόμενο από τον κόσμο της αγαπημένης μας σειράς. Οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα και το περιεχόμενο των νέων σεζόν βρίσκονται ακόμα σε αναμονή. Η ανακοίνωση πρόκεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους λάτρεις της πασίγνωστης σειράς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η συμφωνία για τη σειρά δεν ισχύει παγκοσμίως. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο δεν περιλαμβάνει τις δύο μεγάλου μήκους ταινίες “SATC” ούτε το πρόσφατο spin-off “And Just Like That”, το οποίο αυτή τη στιγμή προβάλλεται μόνο στο Max της Warner Bros. Discovery.

Έτσι, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις έξι πρώτες σεζόν της διάσημης σειράς μέσω του Netflix.

Τέλος, η συμφωνία αυτή έρχεται αφότου η Warner Bros. Discovery έδωσε άδεια μετάδοσης και άλλων σίριαλ του HBO στο Netflix. Μερικές ακόμη σειρές του HBO που μεταδίδονται στο Netflix είναι οι «Insecure», «Band of Brothers», «The Pacific», «Six Feet Under» και «Ballers».

Sex and the City

Sex and the City: Ο λόγος που άργησε να αποκαλυφτεί το όνομα του Mr Big

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

HerNews ka

Ναόμι Κάμπελ: Ψάχνει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει για την ζωή της

HerNews ka

Η Λιζ Τρας στο «τιμόνι» της… πολύπαθης Βρετανίας – Ποιά είναι η νέα πρωθυπουργός

Her News