HerNews.gr
DECORNEWS

Ποιο χρώμα μπορεί να κάνει αυτόματα το σπίτι σας να δείχνει πιο luxury;

Οι τροχοί των εσωτερικών χρωμάτων συνεχίζουν να περιστρέφονται και οι φρέσκες αποχρώσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των σπιτιών μας κάθε χρόνο. Ενώ μερικά ξεθωριάζουν, υπάρχουν ορισμένα χρώματα στα οποία επιστρέφουμε ξανά και ξανά, και σαν ένα καλό κρασί γίνονται καλύτερα με τον καιρό.

 Αυτά είναι τα χρώματα στα οποία βασίζονται οι καλύτεροι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων όταν θέλουν να δώσουν αυτή τη διαχρονική γοητεία σε έναν χώρο. Μερικά από αυτά τα χρώματα προσδίδονται φυσικά σε μια αίσθηση πολυτέλειας και δεν είναι περίεργο που ορισμένοι πολυτελείς οίκοι μόδας τα έχουν ισχυριστεί ως δικά τους. 

Είτε πρόκειται για πινελιές με κουκκίδες εδώ και εκεί, είτε για εντυπωσιακά κομμάτια που γίνονται κομβικό σημείο του σχεδιασμού, υπάρχει μια συγκεκριμένη χρωματική τάση που αισθάνεται ακριβώς αυτή τη στιγμή.  

Με ρίζες στην ιστορία, το αποκαλούμενο «πορτοκαλί Hermès» είναι βασικό στοιχείο πολυτέλειας και μια άμεση υπενθύμιση του γαλλικού οίκου μόδας που φέρει το όνομά του.ένα πράσινο γραφείο στο σπίτι με πορτοκαλί τόνους

Το βλέπουμε όλο και περισσότερο σε εσωτερικά σχέδια που επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια ανεβασμένη εμφάνιση. Φέρνει χαρακτήρα σε ένα χώρο αλλά δεν είναι πολύ δυνατό. Τολμηρό αλλά κομψό, η ζεστασιά του είναι πλούσια και φιλόξενη, σε τραβάει μέσα και δημιουργεί μια αίσθηση φιλόξενου. 

Γιατί αυτό το χρώμα είναι συνώνυμο της πολυτέλειας;

Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα μόδας, το πορτοκαλί Hermès είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Ο ζεστός τόνος του είναι ένα νεύμα στην ιππική αρχή του ως κατασκευαστής σέλας στο Παρίσι τον δέκατο ένατο αιώνα. 

Ένας πορτοκαλί καναπές

Αν και το έχουμε δει να χρησιμοποιείται με τον ένα ή τον άλλο τόνο από άλλες μάρκες όπως η Louis Vuitton ή η Bottega Veneta, είναι πιο στενά συνδεδεμένο με την Hermès.

Πως μπορώ να διαμορφώσω αυτό το χρώμα στο σπίτι μου;

Εάν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες ποσότητες, το πορτοκάλι Hermès μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό. Είναι έντονο χρώμα τελικά. Διατηρεί την πολυτελή του αίσθηση καλύτερα όταν ισορροπεί με πιο ουδέτερους τόνους. Το πορτοκαλί είναι ουσιαστικά δυναμωτικό, επομένως είναι εξαιρετικό για δημιουργικούς και εξωστρεφείς, αλλά πιθανώς δεν είναι χρώμα για όσους θέλουν να απομακρυνθούν από τον θόρυβο της καθημερινής ζωής.

μια πράσινη κουζίνα με πορτοκαλί χρώματα

Είτε επιλέγετε λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα σε αυτό το πλούσιο πορτοκαλί χρώμα Hermès, είτε γίνονται πιο τολμηρές με ένα πλήρες έπιπλο σε αυτήν την απόχρωση, θυμηθείτε να έχετε κατά νου την ισορροπία με φυσικούς τόνους που διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε το πολυτελές αποτέλεσμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως μπορείτε να κρύψετε τα φώτα κάτω από τα ντουλάπια στην κουζίνα σας

HerNews ka

Κόλπα χρωμάτων για μικρά δωμάτια – Πως το χρώμα μπορεί να ενισχύσει τις διαστάσεις και το στυλ

HerNews ka

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τα μαξιλάρια σας σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka