HerNews.gr
Διεθνή

Miss Universe 2022: Στις ΗΠΑ το στέμμα – Ποιά είναι η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς

Ο 71ος διαγωνισμός ομορφιάς της Miss Universe 2022 διεξήχθη στη Νέα Ορλέανη και το στέμμα κατέκτησε η Μις ΗΠΑ, δηλαδή η 28χρονη R’Bonney Gabriel, που έχει και καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Μάλιστα, είναι η μεγαλύτερη ηλικιακά εστεμμένη στην ιστορία του θεσμού. Από τις ΗΠΑ είναι η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου για φέτος, κάθως η R’ Bonney Gabriel στέφθηκε ως Miss Universe 2022.

 

Η Μις Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Μις Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική Μις.

Στον διαγωνισμό ομορφιάς συμμετείχαν διαγωνιζόμενες από 84 χώρες και λοιπές περιοχές. Οικοδέσποινες του διαγωνισμού ήταν η Jeannie Mai και η Miss Universe 2012, Olivia Culpo.

Η Miss Universe 2018, Catriona Gray, καθώς και η Zuri Hall κάλυψαν τα παρασκήνια. Για πρώτη φορά στην 70χρονη ιστορία της διοργάνωσης, υπήρξαν μόνο τέσσερις γυναίκες στην παρουσίαση.

Όταν η Gabriel κέρδισε μία θέση στο τοπ 5, ρωτήθηκε: «Η Μις Υφήλιος έκανε πρόσφατα μια αλλαγή που επιτρέπει σε μητέρες και παντρεμένες γυναίκες να διαγωνιστούν φέτος. Ποια είναι άλλη μια αλλαγή που θα θέλατε να δείτε και γιατί;».

Η Μις ΗΠΑ απάντησε ότι ελπίζει οι διοργανωτές του διαγωνισμού να αυξήσουν το όριο ηλικίας των υποψηφίων.

«Για μένα, θα ήθελα να δω μια αύξηση ηλικίας επειδή είμαι 28 ετών. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλικία για τον διαγωνισμό. Και νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα. Η αγαπημένη μου φράση είναι “αν όχι τώρα, τότε πότε;” Γιατί ως γυναίκα, πιστεύω ότι η ηλικία δεν μας καθορίζει. Δεν είναι αύριο, δεν είναι χθες — αλλά είναι τώρα. Η ώρα είναι τώρα», είπε χαρακτηριστικά η νέα Miss Universe 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδειξε ποτέ το γυμνό σώμα της σε ταινία

HerNews ka

Taylor Swift: Θα πάθετε πλάκα με το εξοχικό της στις Μπαχάμες (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kim Kardashian – Pete Davidson: ‘Επεσαν “τίτλοι τέλους” στη σχέση τους

HerNewskl