HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά – «Υπάρχουν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια σπάνια εφ’ολης της ύλης  συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και στη Φαίη Σκορδά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προσωπικά του αλλά και στη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά.

«Με τον Σάκη δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσω τη σχέση μου. Είναι ένας πάρα πολύ ευλογημένος άνθρωπος, ο οποίος μόνο καλό έχει κάνει στη ζωή μου. Έχω αποκτήσει έναν υπέροχο φίλο. Υπάρχουν και κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, που πρέπει να γίνουν κάποιες συμφωνίες.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Η σχέση μας και η φιλία μας δεν αλλάζει, το τι έχει προσφέρει ο ένας στον άλλον και την αγάπη που έχουμε. Μπορεί στο μέλλον να συναντηθούμε ξανά καλλιτεχνικά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός Αναφορικά με τον Σάκη Ρουβά.

Τέλος, αναφορικά με τα προσωπικά του αποκάλυψε ότι: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα, μπορεί και να το κάνω, θέλω να είμαι αυθόρμητος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή ώρας της εκπομπής της – «Είναι η τελευταία φορά»

Her News

Αναστασία Παντούση: “Πήγαινα για «Μέλισσες» κι η Έλλη Τρίγγου για το «Ποτάμι». Ήρθαν αντίθετα”

Her News b

Γιάννης Κατινάκης για την ομοφοβική επίθεση: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Μ.Μ.Μ γιατί θέλω να αποφύγω τέτοιους ανθρώπους & συμπεριφορές»

HerNews ka