HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη σε Νίκο Μουτσινά: «Ρουφούσα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία με έβγαλε από πολύ ζόρικες & σκοτεινιασμένες στιγμές»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά για το φινάλε της εκπομπής του, με τον παρουσιαστή να… “πέφτει” στα πατώματα.

Μέσα από ζωντανή σύνδεση από το στούντιο της εκπομπής της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησε για λίγο με τον Νίκο Μουτσινά και αφού του έστειλε τις ευχές της, του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της για εκείνον.

«Εσύ θα περάσεις πολύ ωραία σε εμάς θα λείψεις», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του έδειξε την έντονη συγκίνηση του: «Θα βάλω τα κλάματα και είμαι σε πολύ ευσυγκίνητή περίοδο αυτή την εποχή. Το έχω έτοιμο το δάκρυ», είπε η Ελένη Μενεγάκη, με τον Νίκο Μουτσινά να ζητά να είναι ο πρώτος της καλεσμένος για την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της.

«Αυτό που έχω πάρει από εσένα όλα αυτά τα χρόνια που είτε άτυπα συνεργαστήκαμε, είτε συνεργαστήκαμε στην κανονικότητα, είτε δεν συνεργαζόμασταν, εγώ η σχέση που έχτισα με εσένα και αυτό που μου έδινες κάθε φορά όταν ήμασταν μαζί – στις δύσκολες στιγμές μου και στις πιο εύκολες – ήταν μοναδικό.

Ρουφούσα πάντα τη δική σου θετική ενέργεια η οποία πολλές φορές με έβγαλε από πολύ ζόρικες και σκοτεινιασμένες στιγμές. Αυτό είναι κάτι που δεν πληρώνεται και δεν ξεχνιέται», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Νίκο Μουτσινά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η πρώτη ανάμνηση που μου έρχεται στο μυαλό εάν κλείσω τα μάτια μου είναι όταν βρισκόμουν σε μία βάρκα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κορινθιακό»

Her News b

Ελισάβετ Μουτάφη: «Με τον Μάνο Νιφλή παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Μείναμε μαζί από το βράδυ»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: “Δεν θα σας κόψω την τύχη… Είμαστε με τα καλά μας;”

Her News b