HerNews.gr
Διεθνή

Κέβιν Κόστνερ: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στη διατροφή των παιδιών του

Ο Κέβιν Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις βαριές απαιτήσεις της εν διαστάσει συζύγου του για τη διατροφή των παιδιών τώρα που δεν συμμετέχει πλέον στην επιτυχημένη εκπομπή «Yellowstone».

Η Christine Baumgartner ζητά από τον Κόστνερ να της πληρώνει 248.000 δολάρια το μήνα — αλλά ο ηθοποιός  απάντησε ότι έχει ανακριβή εικόνα για τα οικονομικά του.η Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ και ο Κέιν Κόστνερ

“Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχω πλέον συμβόλαιο με την Yellowstone, την κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι”, δήλωσε ο Κέβιν Κόστνερ σε έγγραφα που κατατέθηκαν αυτήν την εβδομάδα και ελήφθησαν από την Us.Ο kevin Kostner, η Christine Baumgartner και τα τρία τους παιδιά σε ένα κόκκινο χαλί

Η Paramount Network ανακοίνωσε τον Μάιο ότι το “Yellowstone” θα τελειώσει με την πέμπτη σεζόν του.

Χαρακτηρίζοντας το 6ψήφιο αίτημα της πρώην συζύγου του εκπληκτικό, ο Κόστνερ πρόσθεσε ότι δεν έχει την πολυτέλεια να πληρώσει αυτά τα ποσά και να πληρώσει τα έξοδα διαβίωσης και επιχείρησής χωρίς ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων.

Η Baumgartner, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κόστνερ στις αρχές Μαΐου μετά από 18 χρόνια γάμου. Ο χωρισμός έγινε γρήγορα σκληρός, με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι η Baumgartner αρνούνταν να φύγει από το συζυγικό τους σπίτι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Angus Cloud: Τιμήθηκε με τοιχογραφία μετά τον θάνατό του στη γενέτειρά του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια

HerNews ka

Stella McCartney: Λανσάρει τη δική της vegan & clean σειρά περιποίησης!

HerNewskl

Rebel Wilson: Ισχυρίζεται ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας την κάλεσε σε όργιο με ναρκωτικά

HerNews ka