HerNews.gr
Διεθνή

Sarah Jessica Parker: Ντρεπόταν εμφανιστεί γυμνή στο «Sex and the City» – «Ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκθέτω τον εαυτό μου»

Η Sarah Jessica Parker έκανε πολλά στο Sex and the City,  αλλά το να εμφανιστεί γυμνή δεν ήταν ένα από αυτά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Howard Stern Show του SiriusXM την Πέμπτη, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε ότι αρχικά είχε επιφυλάξεις σχετικά με την υπογραφή της στη σειρά του HBO λόγω των φόβων ότι θα έπρεπε να τα αποκαλύψει όλα στην κάμερα.Carrie Bradshaw

«Νόμιζα ότι το σενάριο ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, και πραγματικά συναρπαστικό, και διαφορετικό, και φρέσκο, και δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο», εξήγησε η Parker.

«Το μόνο πράγμα που του είπα ότι με απασχολούσε ήταν ότι απλά δεν ένιωθα άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν ήταν στον πιλότο, θα ήταν μέρος μιας σειράς».

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο δημιουργός του σόου Ντάρεν Σταρ κατεύνασε κάποιες από τις αγωνίες της όταν ήταν να βγει γυμνή. «Είπε, «Μην το κάνεις τότε… θα έχουμε άλλους ηθοποιούς, αν αισθάνονται άνετα να το κάνουν, θα το κάνουν, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις».SEX AND THE CITY, (Season 2), Sarah Jessica Parker, 1998-2004, © HBO/ Ευγενική παραχώρηση: Everett

«Νομίζω ότι δεν ένιωσα ποτέ άνετα να εκθέτω τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο», ομολόγησε η Sarah Jessica Parker. «Ποτέ δεν έκρινα ότι κάποιος άλλος το έκανε, δεν ήταν κάτι ηθικό… Ήμουν ντροπαλή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

HerNews ka

Ashley Graham: Η iconic εμφάνιση της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Germany

HerNewskl

H Άμπερ Χερντ δεν το βάζει κάτω. Τι ζητά από τον Τζόνι Ντεπ;

Her News b