HerNews.gr
Διεθνή

Ashley Graham: Η iconic εμφάνιση της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Germany

Ashley Graham

Η παρουσία κυρίως curvy μοντέλων σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προς τη διαφοροποίηση και την αναγνώριση τoυ diversity.

Η Ashley Graham είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει επιδράσει θετικά σε αυτήν την εξέλιξη, καθώς έχει αποδείξει ότι το μόνο πρότυπο ομορφιάς δεν είναι το αδύνατο σώμα, αλλά η υγιής και αυθεντική υπεράσπιση της εικόνας μας.

Ashley Graham: Η iconic εμφάνιση της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Germany

Η προβολή curvy μοντέλων σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας βοηθά στην αποδοχή και την αναγνώριση της ποικιλομορφίας του σώματος, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τη φυσική τους εμφάνιση και να απαλλαγούν από τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς που συχνά δημιουργούν πίεση και ανασφάλεια. Η Ashley Graham και άλλα curvy μοντέλα παίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση μιας θετικής εικόνας του σώματος και της αυτοπεποίθησης.

«Με το τεύχος Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε την αγάπη μας για τη μόδα μαζί με την πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου μας, Ashley Graham», γράφει σε post η Vogue Germany. «Στη φωτογράφιση, το supermodel πόζαρε με τα πιο όμορφα φορέματα της νέας σεζόν και μας γοήτευσε όλους στο σετ με την ενέργεια και την ομορφιά της.

Μια καριέρα σαν τη δική της έχει συναντήσει πολλά εμπόδια από τη βιομηχανία της μόδας, εδώ και πολύ καιρό, επειδή τα μεγαλύτερα μεγέθη ακόμη δεν θεωρούνται κανονικά».

Ashley Graham: Η iconic εμφάνιση της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Germany

Ashley Graham: To plus-sized μοντέλο ανακυρήχθηκε η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka

Travis Barker: Eπιστρέφει από την περιοδεία του για «επείγον οικογενειακό θέμα» εν μέσω εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian

HerNews ka

Ίλον Μάσκ: Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύει τις προσλήψεις στην Tesla

Her News