HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

Αφού «επαναξιολόγησε» τη σχέση της με τον οίκο μόδας μετά το σκάνδαλο της καμπάνιας του 2022, η Kim Kardashian που έγινε δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας είναι η νέα brand ambassador της μάρκας.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, τα σχέδια της Balenciaga είναι μέρος των πολλών μου εμφανίσεων — και μερικές από τις πιο εμβληματικές μου στιγμές της μόδας. Αυτός ο ιστορικός οίκος μόδας αγκαλιάζει τη νεωτερικότητα, τη δεξιοτεχνία και ακολουθεί μια καινοτόμο προσέγγιση στο σχεδιασμό υπό τον Demna», δήλωσε η Kardashian τη Δευτέρα.

«Για μένα, αυτή η μακροχρόνια σχέση βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη δέσμευση να κάνω αυτό που είναι σωστό. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο για τη μάρκα και για να γίνω η brand ambassador της».

Η 43χρονη Kardashian είναι από καιρό θαυμαστής της εταιρίας και του δημιουργικού διευθυντή, καθώς έχει παρακολουθήσει πολλά σόου στις πασαρέλες και πρωταγωνίστησε σε πολλές καμπάνιες στο παρελθόν.

Τη συνόδευσε ο Demna στο Met Gala του 2021, όπου φορούσε ένα προσαρμοσμένο all-back look αποτελούμενο από μια μάσκα που κρύβει το πρόσωπο,ολόσωμη φόρμα, γάντια μέχρι τον αγκώνα και τα «pantashoes» του οίκου με ενσωματωμένα ψηλοτάκουνα.

Η Kim Kardashian περπάτησε επίσης στην επίδειξη ραπτικής Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2022, φορώντας τα ρούχα της με ένα στενό ασύμμετρο μαύρο φόρεμα με κολλημένα γάντια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2022, η Kardashian έκανε ένα βήμα πίσω από τη σχέση της με την επωνυμία αφού κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι αμφιλεγόμενων διαφημίσεων – μια με παιδιά να κρατούν αρκουδάκια ντυμένα με ρούχα BDSM και μια άλλη που περιελάμβανε έγγραφα του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με τους νόμους για την παιδική πορνογραφία.

«Έμεινα ήσυχη τις τελευταίες μέρες, όχι επειδή δεν με αηδίασαν και δεν εξοργίστηκα με τις πρόσφατες καμπάνιες της Balenciaga, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω στην ομάδα τους για να καταλάβω από μόνη μου πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό», είπε σε δήλωση εκείνη την εποχή η ιδρύτρια του SKIMS.

Κιμ Καρντάσιαν

«Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω συγκλονιστεί από τις ανησυχητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να γίνεται με τον υψηλότερο σεβασμό και οποιεσδήποτε προσπάθειες εξομάλυνσης της παιδικής κακοποίησης οποιουδήποτε είδους δεν πρέπει να έχουν θέση στην κοινωνία μας, τέλος».

Μια ώρα αργότερα, η Kardashian πρόσθεσε: «Όσον αφορά το μέλλον μου με την Balenciaga, αυτή τη στιγμή επαναξιολογώ τη σχέση μου με την επωνυμία, βασίζοντάς την στην προθυμία τους να αποδεχτούν την ευθύνη για κάτι που δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ στην αρχή και τις ενέργειες που περιμένω να τους δω να κάνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά».

Κιμ Καρντάσιαν

Ενώ ο Demna και ο Balenciaga ζήτησαν συγγνώμη πολλές φορές μετά το σκάνδαλο που έγινε πρωτοσέλιδο – αποκαλώντας τις προσβλητικές καμπάνιες “ακατάλληλες” και “λάθος καλλιτεχνική επιλογή” – ο πιο διάσημος θαυμαστής του οίκου έκανε ένα διάλειμμα αρκετών μηνών από το να φορέσει το εμπορικό σήμα και φέρεται να απέρριψε μια καμπάνια Balenciaga.

Kim Kardashian: Απάντησε στην αμφιλεγόμενη καμπάνια του οίκου Balenciaga

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Simpsons: Η πρόβλεψη από το 2006 για το υποβρύχιο Titan

Her News

Κim Kardashian: “Όταν ήμουν μαζί με τον Kanye, είχα ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού”

HerNewskl

Όσκαρ 2024: «Δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie» δήλωσε ο Ryan Gosling

HerNews ka