HerNews.gr
Διασκέδαση

Shakira: Γίνεται… γοργόνα για το videoclip του νέου της single!

Η παγκόσμια super star Shakira κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο νέο της single “Copa Vacia”, μέσω της Panik Records/Sony Music, στο οποίο συνεργάζεται με τον Manuel Turizo. Tο track έφτασε μαζί με το φανταστικό του video του οποίου την σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Jaume de la Iguana μαζί με την ίδια την Shakira.

Το 1ο της single για το 2023 “Music Sessions Vol. 53” μαζί με τον Bizarrap, έγραψε ιστορία καθώς εκτοξεύθηκε στο #1 σε όλο τον κόσμο, σπάζοντας 14 ρεκόρ Guinness.

Επίσης είναι το Ισπανόφωνο τραγούδι με τα περισσότερα streams μέσα σε μία μέρα στην ιστορία και το 5ο υψηλότερο debut στην ιστορία του Spotify. Μέσα σε 24 ώρες, το τραγούδι έσπασε ρεκόρ στη πλατφόρμα ξεπερνώντας τα 14 εκατομμύρια streams και τις 52 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Πρόσφατα, η Shakira τιμήθηκε από το Billboard με το πρώτο βραβείο ‘Latin Woman of the Year’ σε μία τελετή που βράβευσε τις Latin γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας.

Αυτή είναι ακόμη μία διάκριση για το είδωλο της μουσικής για την φετινή χρονιά, καθώς αποτελεί και την πρώτη καλλιτέχνη που έχει δύο Global Top 50 #1 επιτυχίες στο Spotify και παράλληλα δύο top 10 στο Billboard 200 και Billboard Hot 100.

 Επίσης, κατάφερε να έχει 2 Ισπανόφωνα τραγούδια, “Sessions #53” και “TQG”, τα οποία κατάφεραν να φτάσουν τόσο ψηλά για φέτος στο Billboard Hot 100 από γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία του chart. 

Η Shakira ήδη έχει εξασφαλίσει μία θέση με τις πιο εμπορικές latin τραγουδίστριες στην ιστορία, με δεκαετίες επιτυχιών, αλλά και για το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, όπως τα “Te Felicito”, “Monotonía,” “Music Sessions #53”, “TQG” και “Acróstico”.

Δείτε εδώ το νέο videoclip:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στο Posidonio με το ωραιότερο σχήμα του καλοκαιριού – Είστε έτοιμοι;

Her News b

The Little Mermaid: Trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας, cast και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

HerNews ka

Αντώνης Ρέμος: Κυκλοφόρησε τραγούδι με τον Mente Fuerte

HerNews ka