HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Επιστρέφει στο Posidonio με το ωραιότερο σχήμα του καλοκαιριού – Είστε έτοιμοι;

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Πάνος Κιάμος  βρίσκεται σε μία άκρως δημιουργική περίοδο. Επιστρέφει με σχήμα που θα σας ξεσηκώσει όσο κανένα! Οι πρόβες στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής είναι καθημερινές, με τα μικρόφωνα να έχουν πάρει φωτιά με… φωτιά! Το Posidonio Music Hall ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου στις 20 Μαΐου!

Στόχος είναι ένα καλοκαίρι φουλ στη διασκέδαση για τους θαυμαστές του Πάνου Κιάμου, που τον ακολουθούν φανατικά όλα αυτά τα χρόνια. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξέρει πολύ καλά να εκπλήσσει με τις μουσικές προτάσεις του και τις διαχρονικές επιτυχίες του!

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος έχει αποδείξει πως αρέσκεται σε διαφορετικές καλλιτεχνικές προτάσεις, ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Posidonio τον Toni Sfino!

Μάλιστα, ήδη δημοσιεύτηκαν οι αφίσες που θα κοσμούν το γνωστό στέκι, σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, με όσους έχουν παρακολουθήσει τις πρόβες να μιλούν για ένα μοναδικό αποτέλεσμα! 

Ο Πάνος Κιάμος θα μας φτιάχνει την διάθεση κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο Posidonio Music Hall. Χωρίς αμφιβολία είναι ο μόνος ερμηνευτής που θα σε κάνει να περάσεις πραγματικά καλά αυτό το καλοκαίρι!

Το πιο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το Posidonio Music Hall, είναι ο ένας και ο μοναδικός προορισμός για αυτό το καλοκαίρι. Χορεύοντας “φωτιά με φωτιά” με καλή παρέα και τον Πάνο Κιάμο στο stage να ξεσηκώνει το κοινό μέχρι το πρωί…

Special guest ο μοναδικός performer Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια! 

Τον δικό του παλμό στο σχήμα θα δώσει ο hitαρισμένος και τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Πάνος Κιάμος από την Παρασκευή 20 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει το ρυθμό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio»!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Βένια Καραγιαννίδου, Alex Mandi, Ειρήνη Μιχαήλ και στα decks ο Dj Pitsi.

Είστε έτοιμοι;

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Αντώνης Ρέμος: «Να Ξαναμετρήσω»- Φωτογραφίες από την ηχογράφηση της νέας του επιτυχίας! Στο studio με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη & τον Νίκο Μωραΐτη

HerNews ka

Happy 1 year Odemisio: Το πιο λαμπερό πάρτυ γενεθλίων σε περιμένει στην Ελευσίνα

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip

HerNews ka