HerNews.gr
Beauty

Μύθοι και πραγματικότητα για το σολάριουμ

Ο ήλιος είναι ζωή. Κάθε μέρα, χρειαζόμαστε το φως του ήλιου, ώστε διάφορες διαδικασίες που σχετίζονται με το μεταβολισμό να μπορούν να εξελιχθούν σωστά στο σώμα μας. Υπάρχει επίσης κοινή άποψη ότι το μαύρισμα μας “στολίζει”.

Καλύπτει δηλαδή, μικρά ελαττώματα του δέρματος, π.χ. σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Κάνει τη σιλουέτα μας να φαίνεται πιο λεπτή και το δέρμα να φαίνεται πιο υγιές. Δεν είναι περίεργο που τα σολάριουμ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Το Magic Sun Solarium στον Πειραιά, μας αποκαλύπτει τους μύθους αλλά και την αντίστοιχη πραγματικότητα γύρω από το σολάριουμ.

Μυθος #1 :Προωρη γήρανση

Πραγματικότητα: Όπως και στον ήλιο έτσι και στο σολάριουμ η πρόωρη γήρανση είναι πιθανή. Με την χρήση όμως κατάλληλων προϊόντων ενυδατώνουμε και προστατεύουμε την επιδερμίδα μας ώστε να προλάβουμε την οποιαδήποτε βλάβη.

Μυθος #2 : Η υπεριώδη ακτινοβολία του σολάριουμ αυξάνει τον κίνδυνο μελανώματος.

Πραγματικότητα: Μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν υπάρχει καθημερινή, μακροχρόνια και συνεχόμενη έκθεση (υπερβολική χρήση).

Μυθος #3:Είναι πιο επικίνδυνο από την ηλιοθεραπεία

Πραγματικότητα: Με την τρύπα του όζοντος ο ήλιος έχει εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο, αν δεν προφυλαχθούμε σωστά. Το σολάριουμ βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος για πιθανά εγκαύματα από την έκθεση στον ήλιο, όπως μπορεί να διατηρήσει και το μαύρισμα μας.

Μυθος #4: Δερματολόγοι απαγορεύουν τη χρήση σολάριουμ

Πραγματικότητα: Σε περιπτώσεις διαφόρων δερματικών παθήσεων όπως ψωρίαση, ακμή, δερματίτιδες οι ίδιοι οι γιατροί προτείνουν συνεδρίες σολάριουμ για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Επισκεφθείτε το Magic Sun Solarium στον Πειραιά για να ενημερωθείτε για το κατάλληλο πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και μείνετε ενημερωμένοι καθώς τρέχουν συνεχώς διάφορες προσφορές σε πακέτα.

Magic Sun Solarium: Ο κατάλληλος προορισμός που θα σε προετοιμάσει για την παραλία εύκολα και γρήγορα

Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μiley Cyrus: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι ότι καλύτερο έχει κάνει!

HerNewskl

Η επιστήμη πίσω από τη φροντίδα των ματιών

Her News

French girls: Οι απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν!

HerNewskl