HerNews.gr
Διασκέδαση

The Little Mermaid: Trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας, cast και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Πάμε κάτω από τη θάλασσα! Η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney  “The Little Mermaid”  λαμβάνει τη ζωντανή δράση και φτάνει στους κινηματογράφους νωρίτερα από όσο νομίζετε.

Η πρωτότυπη ταινία, που κυκλοφόρησε το 1989, είναι ένα μιούζικαλ βασισμένο χαλαρά σε ένα ομώνυμο παραμύθι γραμμένο από τον πατέρα των παραμυθιών Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

 Το αγαπημένο μιούζικαλ ακολουθεί την έφηβη γοργόνα Άριελ, τη μικρότερη κόρη του βασιλιά Τρίτωνα και της πριγκίπισσας του υποβρύχιου βασιλείου της Ατλαντίδας. Η γοητεία της Άριελ με τους ανθρώπους την οδηγεί σε ένα μονοπάτι περιπέτειας, αγάπης και μαγείας – και σε μια συμφωνία με τον διάβολο. 

Εντάξει, ίσως όχι ο διάβολος, αλλά η κακιά θαλάσσια μάγισσα Ούρσουλα είναι αρκετά κοντά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Halle Bailey και θα σκηνοθετηθεί από τον Rob Marshall, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός για τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μιούζικαλ εκδοχής του Broadway’s  ChicagoΟ αρχικός συνθέτης της Μικρής Γοργόνας, Άλαν Μένκεν, πρόκειται να επιστρέψει για να σκοράρει και θα γράψει νέα τραγούδια σε συνεργασία με έναν από τους παραγωγούς της ταινίας, τον Λιν-Μανουέλ Μιράντα.

Η μεταφορά σε ζωντανή δράση της ταινίας ήταν πολωτική, δεχόμενη εξίσου αντιδράσεις όσο και επαίνους — όπως κάθε ριμέικ ζωντανής δράσης πολύτιμης παιδικής νοσταλγίας.

 Παρακάτω, έχουμε συλλέξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για  τη Μικρή Γοργόνα , συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για τους ηθοποιούς, νέα τραγούδια, ημερομηνία κυκλοφορίας, τρέιλερ και πρώτες εμφανίσεις και πολλά άλλα.

Υπάρχει τρέιλερ για  τη Μικρή Γοργόνα ;

Ναί! Πολλαπλά τρέιλερ, σε αυτό το σημείο. Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ 2023,  η Μικρή Γοργόνα  κυκλοφόρησε το πρώτο της πλήρες θεατρικό τρέιλερ, ώστε επιτέλους να δούμε περισσότερα από την πλοκή και τους χαρακτήρες της επερχόμενης ταινίας. Στο νέο τρέιλερ, η Άριελ της Χάλι Μπέιλι σώζει τον Πρίγκιπα Έρικ από ένα ναυάγιο όπως την αρχική ταινία της Disney. «Αυτή η εμμονή με τους ανθρώπους πρέπει να σταματήσει», τη συμβουλεύει ο Βασιλιάς Τρίτων αφού θέλει να μάθει περισσότερα. Το “Part of Your World” παίζει καθώς παίρνουμε μια πλήρη ματιά σε όλα τα κοστούμια και glam εμφανίσεις της Ariel, καθώς και μια καλύτερη ματιά στην Ursula και τη ζωή στη στεριά.

Το δεύτερο teaser trailer της ταινίας  The Little Mermaid  κυκλοφόρησε στις 15 Φεβρουαρίου 2023, για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Disney και για να σηματοδοτήσει ακριβώς 100 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας.

 Στο τρέιλερ των 30 δευτερολέπτων, βλέπουμε τη Χάλι ως Άριελ, να δίνει αξιολάτρευτα φιλιά σε ένα φουσκωμένο ψάρι και να κολυμπάει ανάμεσα σε μέδουσες, καθώς και να κοιτάζει για πρώτη φορά πέντε επιπλέον γοργόνες (μπορεί να είναι οι αδερφές της Άριελ!;) και το σχεδόν φιλί της Άριελ και του Πρίγκιπα Έρικ από την εμβληματική σκηνή «Kiss the Girl». 

Κοντά στο τέλος του τρέιλερ, ρίχνουμε επίσης μια κλεφτή ματιά στα μάτια και τα πλοκάμια της Ούρσουλα και ακούμε για πρώτη φορά το κακόβουλο γέλιο της.

Το πρώτο τρέιλερ για το The Little Mermaid  κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022. Στο κλιπ, το οποίο διαρκεί λίγο περισσότερο από ένα λεπτό, οδηγούμαστε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον ωκεανό καθώς η θαλάσσια ζωή κυλάει στο νερό. 

Το teaser έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, με τους ανθρώπους να μοιράζονται βίντεο με νεαρά μαύρα κορίτσια και παιδιά όλων των φυλών να αντιδρούν με ενθουσιασμό και απορία με την Ariel της Halle – καταρρίπτοντας τη ρατσιστική ιδέα ότι τα παιδιά δεν θα δέχονταν μια μαύρη εκδοχή της πριγκίπισσας της Disney.

Ποιος παίζει την Άριελ στη  Μικρή Γοργόνα ;

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2019 ότι ο ρόλος της ζωντανής δράσης Ariel θα έπαιρνε την τραγουδίστρια Halle Bailey. «Μετά από μια εκτεταμένη έρευνα, ήταν απολύτως σαφές ότι η Halle διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, καρδιάς, νεότητας, αθωότητας και ουσίας – συν μια ένδοξη τραγουδιστική φωνή – όλες τις εγγενείς ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να παίξει αυτόν τον εμβληματικό ρόλο», δήλωσε ο σκηνοθέτης Rob Marshall. δήλωση εκείνη την εποχή, σύμφωνα με  το The Hollywood Reporter .

Η Άριελ θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία μεγάλου μήκους για τη Halle, η οποία είναι το μισό του τραγουδιστικού ντουέτου Chloe x Halle με την αδερφή της, Chlöe Bailey. Όταν ήταν παιδί, η Halle είχε παίξει στο παρελθόν σε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως  το Last Holiday και το Let It Shine  του Disney Channel  . Αν και η 23χρονη ερμηνεύτρια έχει επί του παρόντος μερικές ακόμη σημαντικές ταινίες στο post-production – θα υποδυθεί τη Young Nettie στο μιούζικαλ του 2023  The Color Purple.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

Λίγο μετά την ανακοίνωση του casting της Halle, ωστόσο, η νεαρή σταρ αντιμετωπίστηκε με τεράστια φυλετική αντίδραση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν το viral hashtag #NotMyAriel και μοιράστηκαν ρατσιστικά μιμίδια και σχόλια μίσους, υποσχόμενοι να μποϊκοτάρουν την ταινία μετά την κυκλοφορία της.

Η Halle δεν απάντησε ρητά στις αντιδράσεις που έλαβε μέχρι το καλοκαίρι του 2022, λέγοντας  στο Variety  ότι ζήτησε συμβουλές από τους παππούδες της που έζησαν χρόνια διακρίσεων για το πώς να ξεπεράσει αυτό το μίσος. «Ήταν ένα εμπνευσμένο και όμορφο πράγμα να ακούω τα λόγια ενθάρρυνσης τους, να μου λένε, “Δεν καταλαβαίνεις τι κάνει αυτό για εμάς, για την κοινότητά μας, για όλα τα μικρά μαύρα και καστανά κορίτσια που πρόκειται να δουν τον εαυτό τους σε εσύ”, είπε εκείνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Bailey (@hallebailey)

Ποιος άλλος είναι στο καστ της  Μικρής Γοργόνας ;

Ενώ οι λεπτομέρειες των συγκεκριμένων χαρακτήρων ορισμένων μελών του  καστ της Μικρής Γοργόνας  είναι ακόμα υπό κάλυψη, το κύριο καστ έχει ανακοινωθεί και είναι μια λίστα με αστέρια.

Παρά τις πολλές φήμες το 2019 ότι  ο Χάρι Στάιλς εξεταζόταν για τον ρόλο του Πρίγκιπα Έρικ, ο ρόλος τελικά πήγε στον Βρετανό ηθοποιό Τζόνα Χάουερ-Κινγκ. (Ο Χάρι στην πραγματικότητα απέρριψε τον ρόλο για να ακολουθήσει «πιο σκοτεινούς» κινηματογραφικούς ρόλους.) Μετά το τέλος της ταινίας, η Χάλι Μπέιλι έγραψε ένα εγκάρδιο σημείωμα στο καστ και το συνεργείο της στο Instagram και αποκάλεσε τον Τζόνα «φίλο της για άπειρες ζωές».

Πότε θα  κυκλοφορήσει το The Little Mermaid ; 

Η Μικρή Γοργόνα  αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 26 Μαΐου 2023. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας τώρα!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναβάλλεται η συναυλία του στη Ρόδο – Μέρος των εσόδων θα δωθεί για την αναδάσωση και σε φιλοζωική του νησιού

HerNews ka

Και όμως είμαι ακόμη εδώ… κι’αυτό το Σαββατοκύριακο

Her News b

Πάνος Κιάμος: Στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους

Her News