HerNews.gr
Beauty

Ξύρισμα: Μυστικά για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια

Όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πώς να ξυριστούμε, αλλά γνωρίζουμε πώς θα έχουμε ένα ξύρισμα που θα μας δώσει αποτελέσματα με διάρκεια;  Σοβαρά, αν θέλετε απαλότητα με διάρκεια, τότε η τεχνική ξυρίσματος είναι σημαντική.

Αυτό που κάνετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ξύρισμα μπορεί να σας προσφέρει πιο λεία επιδερμίδα για περισσότερες μέρες. Εδώ είναι όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Tips για ξύρισμα που διαρκεί

Χρησιμοποιήστε ένα scrub με αλάτι την ημέρα πριν το ξύρισμα για να αφαιρέσετε τυχόν νεκρά κύτταρα, που μπορεί να έχουν παγιδευτεί σε μικρές τρίχες. Ξεκινήστε από τους αστραγάλους και δουλέψτε προς τα πάνω με κυκλικές κινήσεις.

Κάντε ντους ή μπάνιο πριν ξυριστείτε για να αφαιρέσετε τα φυσικά έλαια και τον ιδρώτα και να ενυδατώσετε τις τρίχες, γεγονός που τις κάνει έως και 60% ευκολότερες στο ξύρισμα. Δύο ή τρία λεπτά είναι ο χρόνος που χρειάζεστε.

Εφαρμόστε άφθονη ποσότητα τζελ ξυρίσματος πριν το ξύρισμα για να διατηρήσετε το νερό στις τρίχες και να διασφαλίσετε ότι το ξυράφι γλιστράει εύκολα πάνω από το δέρμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε μερικές επιπλέον ημέρες χωρίς ξύρισμα. Μην βασίζεστε στο σαπούνι για να προετοιμάσετε το δέρμα σας, γιατί μπορεί να σας προκαλέσει ξηρότητα.

Επιλέξτε το ξυράφι σας με σύνεση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα με 5 λεπίδες για πιο λείο αποτέλεσμα. Επίσης κοιτάξτε να έχει βαζελίνη που προστατεύει το δέρμα.

Κάντε απαλές κινήσεις, ασκώντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση και ξυρίστε προς την κατεύθυνση που αισθάνεστε πιο άνετα. Κάντε ξανά αφρό πριν ξυρίσετε το μπικίνι και άλλες ευαίσθητες περιοχές.

Ξεπλύνετε καλά μετά το ξύρισμα και στη συνέχεια στεγνώστε το δέρμα σας. Μην τρίβετε έντονα με την πετσέτα και μην στεγνώνετε εντελώς. Το επιπλέον νερό στο σώμα σας θα σφραγίσει την ενυδατική κρέμα και θα επιτύχετε μια υγιή λάμψη.

Εφαρμόστε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο ένα φυσικό λάδι σώματος, όπως απλό έλαιο καρύδας ή macadamia.

Είναι πράγματι κακό να κοιμάστε με μακιγιάζ;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Έκανε το πιο στυλάτο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Tόλμησε την πιο chic παραλλαγή του καρέ κουρέματος

HerNewskl

Chrombré: Η τάση που θα κυριαρχήσει και συνδυάζει δύο trends!

HerNewskl