HerNews.gr
Beauty

Βίκυ Καγιά: Tόλμησε την πιο chic παραλλαγή του καρέ κουρέματος

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά φροντίζει να μας δίνει πάντα τις πιο στυλάτες και σικάτες προτάσεις και όσον αφορά το κομμάτι της μόδας, αλλά και της ομορφιάς.

Βίκυ Καγιά

Αν έχετε την εντύπωση ότι το καρέ κούρεμα είναι πολύ περιοριστικό στα χτενίσματα, η Βίκυ Καγιά είναι εδώ για να ανατρέψει αυτήν την άποψη. Μόλις έδειξε πώς να δημιουργήσουμε ένα chic χτένισμα με ένα καρέ κούρεμα.

Βίκυ Καγιά: Tόλμησε την πιο chic παραλλαγή του καρέ κουρέματος

Τα ρόλει έχουν επιστρέψει δυναμικά στην περιποίηση των μαλλιών. Είναι μία εύκολη λύση για να αποφύγετε τη θερμότητα που μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας. Ακόμη, προσδίδουν κίνηση  στις άκρες των μαλλιών σας. Όπως βλέπετε και στο παράδειγμα της Βίκυς Καγιά, οι γυρισμένες άκρες προσδίδουν κομψότητα και θηλυκότητα στο χτένισμά σας.

Βίκυ Καγιά

Το chic χτένισμα της fashion expert συνδυάζεται εύκολα με πολλά διαφορετικά στυλ ρούχων. Το συγκεκριμένο χτένισμα ονομάζεται rolling end και η Βίκυ Καγιά, αλλά και η Δούκισσα Νομικού, το έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν.

Το trend ξεκίνησε από τη Μισέλ Φάιφερ το 1983, η οποία υιοθέτησε τις γυρισμένες προς τα μέσα άκρες στο χτένισμά της. Αυτό έδειξε τα μαλλιά της πιο πλούσια και έγινε μεγάλο trend για την εποχή.

Τα rolling end, όπως επίσημα ονομάζονται αυτά τα χτενίσματα, δοκιμάστηκαν από πολλές γυναίκες με καρέ. Το trend βέβαια  επανήλθε στα 90s μαζί με τα τσοκερ και τα slip dress και ολοκλήρωνε το look. Ο Jeremy Scott στη συλλογή του για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017 επανέφερε το trend και ο πασίγνωστος hair stylist Eugene Souleiman φρόντισε για το styling των μαλλιών.

Φυσικά, η ίδια το υιοθέτησε στο καθημερινό της catwalk και μας έδωσε ξανά έμπνευση.

Βίκυ Καγιά για τις επιθέσεις που δέχθηκε: «Ξέρεις πόσο πολύ χρειαζόμουν μια αγκαλιά φέτος;»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει τα μαλλιά μας;

Her News

Δούκισσα Νομικού: Ποια είναι η θεραπεία προσώπου που επιλέγει;

HerNewskl

Taylor Swift: Το συμβολικό μανικιούρ που επέλεξε στη νέα περιοδεία της

HerNewskl