HerNews.gr
Σχέσεις

Σημάδια ότι βρίσκεσαι σε rebound σχέση

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που βγήκε από μια σχέση και μπήκε σε μια νέα  rebound σχέση. Ίσως να σου έχει συμβεί και εσένα αυτό. Εξάλλου δεν λένε ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει;

Όμως με τις rebound σχέσεις, η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες να πάνε όντως  καλά είναι 50-50. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται λίγο χρόνο μετά από έναν χωρισμό να δουν τι λειτούργησε και τι πήγε λάθος και να κλείσουν τις πληγές τους.

Μια rebound σχέση είναι συνήθως μια αντιδραστική σχέση που εμπνέεται από τις ανοιχτές πληγές μιας προηγούμενης.  Αν βρίσκεσαι λοιπόν σε μια σχέση, όπου ο σύντροφός σου είχε χωρίσει λίγο πριν τα μπλέξει μαζί σου, διάβασε παρακάτω για να δεις πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία.

Μιλάει για την πρώην του συνέχεια

Είναι άλλο να σου έχει αναφέρει μερικές βασικές πληροφορίες για τον παρελθόν του κι άλλο συνεχώς να εστιάζει σε πράγματα που έκανε η πρώην του. Σίγουρα χρειάζεται μια ενημέρωση για τις προηγούμενες σχέσεις και των δύο σας, αλλά όχι καθημερινά να ακούς για τις διατροφικές προτιμήσεις, την αγαπημένη της σεξουαλική στάση ή τις συνήθειές της. Η υπερβολική συζήτηση υποδηλώνει προσκόλληση.

Διατηρεί τα πράγματα επιφανειακά

Ένα σημάδι ότι βρίσκεσαι σε rebound σχέση είναι ότι ο σύντροφός σου κρατάει τη συζήτηση σε επιφανειακό επίπεδο. Δεν θέλει να μάθει τίποτα για την παιδική σου ηλικία ή εκείνη τη δύσκολη στιγμή που έχεις ξεπεράσει. Συζητά για θέματα που δεν απαιτούν ευαισθησία. Η εστίαση σε πράγματα όπως ταινίες, η μουσική και οι αγαπημένες στάσεις στο σεξ δεν σας βοηθάει να συνδεθείτε.

Το επίκεντρο της σχέσης είναι το σεξ

Δεν σε φλερτάρει, δεν σε γνωρίζει σε φίλους και δεν θέλει να συναντήσει την οικογένεια ή τους φίλους σου. Δεν θέλει να σε πάει έξω για δείπνο και προτιμάει να βρίσκεστε στο σπίτι και πιο πολύ αργά το βράδυ. Ίσως μάλιστα να σου τηλεφωνεί για να κανονίσετε πάντα την τελευταία στιγμή.

Βέβαια δεν είναι απαραιτήτως κακές όλες οι rebound σχέσεις. Αν θέλεiς απλώς να διασκεδάσεις, αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι καλή για εσένα. Αν όμως αναζητάς μια μακροχρόνια σχέση, σκέψου σοβαρά τι επιλογές έχεις.

Πώς να φλερτάρετε, σύμφωνα με τους ειδικούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε το κλειδι για την ευτυχία, εσύ είσαι

HerNewskl

Απιστία: Οι επικίνδυνες φάσεις στη ζωή ενός ζευγαριού

HerNews ka

EURO 2021: Κορίτσια, υπομονή…

Her News b