HerNews.gr
Beauty

Chocolate Milk Nails: Το μανικιούρ που δημιουργεί εφέ μαυρίσματος

Chocolate Milk Nails

Τα “chocolate milk nails” ακολουθούν την τάση της “clean girl” αισθητικής και είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε ένα κομψό και διακριτικό look στα νύχια σας.

chocolate milk nails

Η nude απόχρωση του μανικιούρ αυτού μπορεί να δημιουργήσει μια ελαφριά αίσθηση στα νύχια σας, ενώ το glossy φινίρισμα προσθέτει λάμψη και αίσθηση υγρασίας στα νύχια σας.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend, μπορείτε να επιλέξετε ένα nude χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και να το συνδυάσετε με ένα glossy top coat. Αν θέλετε να προσθέσετε μια δόση ενδιαφέροντος στο μανικιούρ σας, μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή λεπτομέρεια, όπως ένα διακριτικό σχέδιο ή μια γραμμή σε διαφορετικό χρώμα στο τελείωμα των νυχιών σας.

Ναι, αυτή η νέα τάση στο μανικιούρ μας ενθαρρύνει να επιλέξουμε ένα κρεμώδες, απαλό καφέ χρώμα για τα νύχια μας. Αυτή η απόχρωση μπορεί να ταιριάξει σε διάφορες αποχρώσεις του δέρματος και να δημιουργήσει ένα πιο ζεστό και φυσικό look στα νύχια μας.

chocolate milk nails

Έτσι είναι, το τελευταίο βήμα στο μανικιούρ είναι το top coat, που βοηθά στο να δώσετε λάμψη και να “κλειδώσετε” το αποτέλεσμα. Το top coat είναι ένα διαφανές βερνίκι νυχιών που εφαρμόζεται πάνω από το βερνίκι χρώματος για να το προστατεύσει και να προσθέσει λάμψη.

Chocolate Milk Nails: Το μανικιούρ που δημιουργεί εφέ μαυρίσματος

Για να εφαρμόσετε το top coat, απλώστε μια στρώση πάνω από το χρώμα των νυχιών σας και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Μην ανησυχείτε αν φαίνεται λίγο λεπτό ή κολλώδες στην αρχή, αφού στεγνώσει θα δημιουργήσει ένα ομοιόμορφο και γυαλιστερό φινίρισμα στα νύχια σας.

Jennifer Lopez: Τόλμησε τα metalic lips και μοιάζει iconic

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Detox τώρα! 9 Σημαντικά βήματα καθημερινής ρουτίνας

Her News

Kendall Jenner: Έκανε το πιο σέξι μανικιούρ που έχει δοκιμάσει ποτέ

HerNewskl

Katy Perry: To νέο άρωμα του Dolce & Gabbana που αναδεικνύει την ομορφιά της

HerNewskl