HerNews.gr
Beauty

Katy Perry: To νέο άρωμα του Dolce & Gabbana που αναδεικνύει την ομορφιά της

Το Devotion Eau de Parfum από τον οίκο Dolce& Gabbana φαίνεται ότι δημιουργήθηκε για να εκφράσει την αγάπη και την αφοσίωση σε μορφή αρώματος. Με περιγραφές που αναδεικνύουν την ομορφιά των ευγενέστερων αξιών της ζωής, την σπίθα που δίνει νόημα στα πάθη και την ευγνωμοσύνη και γενναιοδωρία, αυτό το άρωμα φαίνεται να είναι μια εκδήλωση της αγάπης και της αφοσίωσης.

Η αντίληψη είναι συχνά συνυφασμένη με συγκεκριμένες στιγμές και συναισθήματα, και αυτό το άρωμα φαίνεται να αποπνέει την αίσθηση της αγάπης και της αφοσίωσης.

Katy Perry: To νέο άρωμα της Dolce & Gabbana που αναδεικνύει την ομορφιά της

Η ιστορία που περιγράφεται σχετίζεται με το άρωμα Devotion Eau de Parfum του οίκου Dolce&Gabbana και είναι εμπνευσμένη από την Sacred Heart, ένα από τα σύμβολα των δημιουργιών του οίκου.

Η ιστορία λέει για τη συνάντηση της Katy Perry και του Michele Morrone σε ένα πανέμορφο τοπίο στο Capri, όπου ανταλλάσσουν πρώτες ματιές και στη συνέχεια συναντιούνται ξανά σε ένα πάρτι. Αυτή η συνάντηση σηματοδοτεί την αρχή μιας ιστορίας αγάπης και αφοσίωσης, και η Sacred Heart είναι το σύμβολο που τη σφραγίζει.

Το Devotion Eau de Parfum φαίνεται να είναι μια ισχυρή αρωματική δημιουργία που εκφράζει τον έρωτα και την αφοσίωση, αντανακλώντας την ρομαντική ιστορία ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Katy Perry: To νέο άρωμα της Dolce & Gabbana που αναδεικνύει την ομορφιά της

Katy Perry: Επέλεξε ένα minimal micro-french manicure

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2023: H Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο κομψό μανικιούρ

HerNewskl

Amarena Cherry: Το πιο girly χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου

HerNewskl

Dry Βody Βrushing: Η νέα τάση στην ιεροτελεστία της ομορφιάς!

HerNewskl