HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Βουλγαράκη: Στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα από την επόμενη χρονιά – Όσα δήλωσε ο παρουσιαστής

Η Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισε μετά από 5 χρόνια συνεργασίας με την Σίσσυ Χρηστίδου, να αποχωρήσει από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και να βρεθεί στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε έντονο συγκινητικό κλίμα, η Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρέτησε την Κυριακή 2/3 τους συνεργάτες της στο φινάλε της εκπομπής για τη φετινή σεζόν και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (Δείτε εδώ την ανάρτησή της)

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του, το πρωί της Δευτέρας 3/7 ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” τη συνεργασία του με την Ελένη Βουλγαράκη από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού προβλήθηκε το βίντεο με τον αποχαιρετισμό της στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”.

Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, τις καθημερινές είχε ραδιοφώνου και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή. Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού – Αυτή είναι η εκπομπή θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1

Her News

Ηλίας Ψινάκης για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Του δίνω το δικαίωμα να παρεξηγείται όσο θέλει & να λέει για εμένα ό,τι γουστάρει»

HerNews ka

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Είναι λίγο άκομψο εγώ που είμαι πρώην GNTM να μιλάω για ένα μελλοντικό GNTM”

HerNewskl