HerNews.gr
Social News

Ρόμπι Γουίλιαμς: Ανακαλεί τον χαρακτηρισμό «κλέφτες» για τους Έλληνες σε «ζεστούς και γενναιόδωρους»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μετά τον έμμεσο χαρακτηρισμό του ότι οι Έλληνες είναι «κλέφτες», αποφάσισε να ανακαλέσει όσα είπε με ένα story του στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής.

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τα οπίσθιά μου, αλλά ήθελαν όλοι να κλέψουν τα στρας από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. “Μπορείς να το κρατήσεις το γιλέκο Ρόμπι, θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay”», ακούγεται να λέει ο Ρόμπι Γουίλιαμς πάνω στη σκηνή σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου».

Αυτή τη φορά, ο βρετανός καλλιτέχνης που βρέθηκε στη χώρα μας για μια μεγάλη συναυλία στη Μαλακάσα το Σάββατο 1/7, έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου θέλησε να εκφράσει για ακόμη μια φορά το “ευχαριστώ” του στους  «ζεστούς» και «γενναιόδωρους σε πνεύμα» θεατές, επιδεικνύοντας μάλιστα ένα κομπολόι που του έκαναν δώρο “για το κακό μάτι”.

Το βίντεο που Ρόμπι Γουίλιαμς

«Για να γιορτάσω το πιο ωραίο σόου που είχα χθες το βράδυ με τους πιο ζεστούς γενναιόδωρους σε πνεύμα θεατές στο πιο άμεσο και όμορφο περιβάλλον που θα είμαι για πάντα ευγνώμων, θέλω να πω ευχαριστώ Ελλάδα. Και πήρα και αυτό το δώρο σήμερα που είναι για το κακό μάτι και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ο θεός να σας έχει καλά», ακούγεται να λέει ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάμτα: Μα ξεναγεί στο πατρικό της σπίτι στη Γεωργία

HerNews ka

Νίκος Αναδιώτης: Επισκέφθηκε την Ιερουσαλήμ για τον Δεκαπενταύγουστο με τη σύζυγό του

HerNews ka

La Casa de Papel: Η Τόκιο αποχαιρέτησε την σειρά του Netflix

Her News b