HerNews.gr
Social News

Νίκος Αναδιώτης: Επισκέφθηκε την Ιερουσαλήμ για τον Δεκαπενταύγουστο με τη σύζυγό του

Ο Νίκος Αναδιώτης επέλεξε να επισκεφθεί μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Σταματοπούλου, τους Αγίους Τόπους στην Ιερουσαλήμ για τον Δεκαπενταύγουστο.

Άλλωστε ο Νίκος Αναδιώτης έχει εκφράσει πολλάκις την πίστη του στον Θεό, ενώ μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Νίκος Αναδιώτης: Έγινε πατέρας | Ι LOVE STYLE

«Με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει γι’ αυτό και το επισκέπτομαι. Από το 2009 που πραγματοποίησα την πρώτη μου επίσκεψη προσπαθώ μία φορά τον χρόνο να πηγαίνω και να αντλώ δύναμη.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο, με τη βοήθεια του Θεού, μπορείς να έχεις ισορροπία γενικά στη ζωή σου. Κάποιοι θεωρούν ότι ο χώρος μας έχει περισσότερους πειρασμούς από κάποιους άλλους. Βέβαια ίσως και να συμβαίνει αυτό. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω τι ισχύει αλλού. Προσωπικά όμως με βοηθάει να έχω τις ισορροπίες μου», είχε δηλώσει ο Νίκος Αναδιώτης.

Νίκος Αναδιώτης: «Ο πιο σπουδαίος ρόλος για εμένα είναι εκείνος του συζύγου και του πατέρα» - neolaia.gr

Στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός παρουσιαστής στέκεται μπροστά από μια εικόνα της Παναγιάς μαζί με τη σύζυγό του με αφορμή τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

«Μάνα μου , μας Αγαπάς Αληθινά !!! Τοοο…………σο πολύ !!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις κ δίνεις αξία στην ύπαρξη μου !!!Χρονια πολλά κ ευλογημένα εύχομαι σε όλους σας !!!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μουρατίδης: Όλα όσα είπε για Μελίνα Μερκούρη, Ζωή Λάσκαρη, & Μαρινέλλα

Her News b

Ariana Grande: Έκοψε τα μακριά μαλλιά της, μετά το γάμο της

Her News

Δέσποινα Βανδή: Στην Κρήτη για διακοπές με την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Βασίλη Μπισμπίκη – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka