HerNews.gr
Διεθνή

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο 20χρονος εγγονός του Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ

Ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με τη μητέρα του Ντρένα η οποία έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσω των social media.

Η Ντρένα η οποία είναι κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιβεβαίωσε τον θάνατο του “αγαπημένου αγοριού” της με μια σπαρακτική ανάρτηση στις 2 Ιουλίου.

Robert De Niro's daughter Drena announces death of son, Leandro | The Independent

“Όμορφέ γλυκέ μου άγγελε. Σε αγάπησα πέρα ​​από λόγια από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου”, έγραψε στη λεζάντα μια φωτογραφία του Λεάντρο στο Instagram . “Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν πάντα αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου τώρα. Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου.

Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου.

Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)

Η Ντρένα είναι η υιοθετημένη κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά το γάμο του με την ηθοποιό Νταϊάν Άμποτ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Δεν φοβάμαι να προκαλέσω τον εαυτό μου. Θέλω να εξελίσσομαι»

Her News

Χελώνα δίνει μάχη με καρχαρία και τον νικάει – Εντυπωσιακές εικόνες

Her News

Ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα: Σε έλλειψη νερό, τρόφιμα και ρεύμα – Οι σοροί μπαίνουν ακόμα και σε φορτηγά ψυγεία για παγωτά.

HerNews ka