HerNews.gr
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δυο αδέρφια «έφυγαν» μέσα σε 6 ώρες – «Δεν άντεξε να χάσει τον αδερφό του»

Ανείπωτη θλίψη με την τραγωδία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με δυο αδέρφια να φεύγουν από τη ζωή μέσα σε 6 μόλις ώρες.

Ο συντετριμμένος πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και τα δύο παιδιά του μέσα σε λίγες ώρες. «Δεν άντεξε να χάσει τον αδερφό του» δήλωσε στο MEGA ο πατέρας.

Μάλιστα, η τα δυο αδέρφια είχαν χάσει και τη μητέρα τους πριν από μερικά χρόνια από καρκίνο.thess_aderfia_in__5_

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου όταν ο 38χρονος μεγαλύτερος αδερφός Θοδωρής, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του όπου τραυμάτισε σοβαρά το πόδι του. Νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες στον Γεννηματά και έπειτα πήγε σε κέντρο αποκατάστασης.

Κάποια στιγμή για άγνωστη αιτία υπέστη πνευμονικό οίδημα και κατέληξε μέσα στο κέντρο αποκατάστασης. Λίγες ώρες μετά έφτασε στο κέντρο ο αδερφός του και όταν έμαθε ότι ο 38χρονος  δεν είναι πια στη ζωή, αισθάνθηκε δυσφορία και κατέληξε.thess_aderfia_in__1_

thess_aderfia_in__3_

«Με τους φίλους του ήταν, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», ανέφερε ο θείος του, μιλώντας στο MEGA.

Ο 32χρονος κατέληξε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του. Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι.thess_aderfia_in__7_

Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έφυγε από τη ζωή και ο 32χρονος αδερφός του από έμφραγμα του μυοκαρδίου – όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου – θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.
 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θρήνος στην κηδεία του σμηναγού Τσιτλακίδη: Τραγικές φιγούρες οι γονείς του – Υποβασταζόμενη η σύντροφός του – Ολοκληρώθηκε η τελετή

HerNews ka

Πώς παίρνουν τα ονόματά τους οι κακοκαιρίες; Η ΕΜΥ εξηγεί

Her News

Χειροπέδες στον φαρσέρ που αναστάτωσε με απειλές το Ελ. Βενιζέλος και έξι νοσοκομεία

HerNews ka