HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύη Βατίδου: «Χώρισα με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Αυτό το πράγμα δεν ήταν σχέση»

Η Εύη Βατίδου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 6/7 στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, όπου μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πρόσφατα για την Εύη Βατίδου ότι: «Και εγώ και τα παιδιά μου, πραγματικά ευχόμαστε να βρει έναν σύντροφο ανάλογό της γιατί μεγαλώνουμε αλλά εντάξει, είναι αρκετά νέα. Είναι πολύ όμορφη και της αξίζει ένας υπέροχος σύντροφος».

Με τη σειρά της η Εύη Βατίδου, δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν έχω δει τίποτα γιατί χθες ο γιος μου έκανε εγχείρηση και ήμουν στο νοσοκομείο. Γύρισα αργά και δεν είδα τι είπε ο Αλέξης Κούγιας. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ τον Αλέξη που μίλησε καλά για μένα, ωραία. Πάλι καλά που είπε καλά λόγια! Πάλι καλά! Να είναι καλά, τον ευχαριστώ πολύ.

Σημασία έχει όταν είμαστε παιδιά και έχουμε γονείς, ό,τι και αν έχει γίνει μεταξύ μας να μιλάμε ο ένας καλά για τον άλλον. Πρέπει να σεβόμαστε αυτόν που είναι πατέρας ή η μητέρα των παιδιών μας. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί ξέρετε ότι δεν είχαμε/έχουμε καλές σχέσεις», δήλωσε η Εύη Βατίδου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ηλία Κωνσταντίνου, το μοντέλο που διατηρούσε πρόσφατα σχέση και αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον μαζί.

«Χώρισα με τον Ηλία, αυτό το πράγμα τέλειωσε. Δεν ήταν σχέση, πήγαμε τις εκδρομές μας, βγάλαμε φωτογραφίες. Είπα από την αρχή ότι υπάρχουν διαφορετικών ειδών σχέσεων», αποκάλυψε η Εύη Βατίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Παπαγιάννης: Σπάει την σιωπή του για την Σοφία Παυλίδου «Μου υποσχέθηκε ότι θα με θάψει ζωντανό και τα κατάφερε»

HerNews ka

Super Κική: «Σκέφτηκα ότι έπρεπε να σώσω την καριέρα μου & έτσι μίλησα για την φυλακή»

HerNews ka

Ηλίας Μαμαλάκης για την απώλεια της πρώτης του συζύγου: «Κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα»

HerNews ka